V vrečki ni artiklov.
Božanska matrika

KNJIGA LETA 2009 ZALOŽBE CANGURA.COM!

EKSKLUZIVNI INTERVJU Z GREGG BRADENOM O NOVI KNJIGI GLOBOKA RESNICA >>

Ali je mogoče, da nam čudeži, ki jih vidimo v kvantnem svetu, ne prikazujejo naših znanstvenih omejitev, temveč naše največje zmožnosti? Ali je možno, da spontano zdravljenje ali takojšnja povezanost z vsem in vsakomur ali pa celo potovanje skozi čas predstavlja našo pravo dediščino v vesolju? Ali lahko znanost in duhovnost s skupnimi močmi odgovorita na vprašanja najglobljih skrivnosti naše preteklosti, medtem ko razrešujeta težave, ki ogrožajo našo prihodnost? Čedalje večje število dokazov vodi k prepričanju, da je odgovor na zgornje vprašanje trden »DA!«.

Obstaja kraj, kjer se pričnejo vse stvari; mesto čiste energije, ki preprosto »je«. V tem kvantnem inkubatorju za resničnost so mogoče vse stvari. Od osebnih uspehov, obilja in zdravljenja do naših neuspehov, pomanjkanja in bolezni … vse, od naših največjih strahov do naših najglobljih želja, se prične v tej »juhi« potenciala.

Leta 1944 je Max Planck, oče kvantne teorije, presunil svet s trditvijo, da je ta »matrika« kraj, kjer se rodijo zvezde, DNA in vse, kar je vmes. Nedavna odkritja so postregla z dramatičnimi dokazi, da je matrika, kot si jo je zamislil Planck – božanska matrika –, resnična. Prav ta manjkajoči člen v našem razumevanju predstavlja zbiralnik za vesolje, most med našo domišljijo in našo resničnostjo in odsev tistih stvari našega sveta, ki jih ustvarimo v svojih prepričanjih. Da bi lahko uporabljali silo omenjene matrice, moramo najprej dognati, kako deluje in se naučiti jezika, ki ga razume.
Več kot dvajset let si je Gregg Braden, nekdanji višji oblikovalec letalskih in vesoljskih računalniških sistemov, prizadeval prav za to razumevanje. Od odmaknjenih samostanov v Egiptu, Peruju in Tibetu, vse do pozabljenih besedil, katere je redigirala zgodnja krščanska cerkev, je skrivnost božanske matrice ostala zakodirana v jeziku naših najbolj dragocenih tradicij, potrjuje pa jo tudi moderna znanost.

V pričujoči knjigi, ki razbija nekdanje znanstvene paradigme, nam Braden posreduje svoja spoznanja in prečka tradicionalne meje znanosti, zgodovine in religije ter ponudi svež vpogled v starodavne misterije. S tem tudi preoblikuje naše razmerje z našim notranjim in zunanjim svetom ter z nami deli sporočilo o ljubezni do življenja, ki spodbuja upanje. S pomočjo dvajsetih ključev za zavestno ustvarjanje nam Braden pokaže, kako lahko čudeže svoje domišljije pretvorimo v živo resničnost. Znanstvena dognanja pojasnjuje v nadvse razumljivem jeziku in si pri tem pomaga z zgodbami iz resničnega življenja ter nam pokaže, da nas omejujejo zgolj naša prepričanja. To, kar smo verjeli nekoč, bo kmalu podvrženo spremembi!

PREBERITE SI ODLOMEK, KAJ JE BOŽANSKA MATRIKA? >>

PREBERITE SE ODLOMEK O VELIKEM POKU, KAJ JE V VMESNEM PROSTORU? >>PREDGOVOR IZ KNJIGE BOŽANSKA MATRIKA:

"Skozi vso človeško zgodovino so se pojavljali mojstri svetlobe in mistiki, ki so po tej ali oni poti uspeli predreti opno relativnega in uzreti vso brezmejnost celote ter njeno mnogoplastno prepletenost, ki se skriva za sfero vidnega. V duhu občudovanja in posnemanja je zatem racionalni razum sledilcev iz tega izoblikoval religije in čez čas njene številne veje. Razum je namreč vedno prepričan, da ve in razume. Pri tem pa rad spregleda, da ima sam predvsem racionalno vlogo, da je minljiv in ne more vedeti, da je njegov domet že zato omejen.

Sodobne smernice odkrivanja duhovnosti, ki prihajajo tudi iz krogov znanosti, vse bolj jasno kažejo, da bo obdobju dogem v marsikaterem pogledu dokončno odklenkalo. Čas bo zamajal tudi druge strukture, ki temeljijo na manipuliranju oziroma na masovni hipnozi, ki se je že tako razmahnila, da je začela pokati po šivih.

Kvantna fizika in tudi sodobna biologija sta v odkritjih prispeli do meja, kjer se končuje empirična dokazljivost, ugotovitve pa jasno kažejo, da onkraj vidne ravni materije delujeta kozmična sila in inteligenca, ki racionalno gledano, nimata prepoznavnega vira, temveč zgolj sta in omogočata marsikaj, kar je razumu nerazložljivo. Tudi človek sam je sestavni del tega neločljivega energetskega sistema in njegova zavest je že s samim bivanjem pozvana, da to prepoznava. Kolikor ne prostovoljno, pa prepoznava po zakonitostih individualnega dela karme. Taka je njegova sveta dolžnost, pri tem pa niti ni odvisna od tega, ali njegov racionalni razum to prepoznava ali ne.

Toda vedeti podatke o tem še ne pomeni doumeti. Gregg Braden se z novimi besedami in z novih vidikov loteva iste teme, kajti kolektivna zavest človeštva je kljub vsem anomalijam vidnega sveta vendarle v nenehni (r)evoluciji. Ob tem, da je včasih videti vse narobe, je v nekem drugem smislu hkrati vendarle tudi vse prav. Ko bi ne bilo polarnosti, se namreč ta elektromotor ne bi vrtel. Vse besede so zgolj kažipoti, ki opozarjajo, v kateri smeri velja iskati luč. Zgolj vedenje in pomnjenje teh podatkov je resnično brez vrednosti. Videti jih velja kot smernice in namenjene so iskalcem. Besede same niso ne pot in ne luč. Toda kako težko je to doumeti. Kako naj razum sam prestopi svoje lastne omejitve … 
Prehod je ves čas odprt, toda ozek kot šivankino uho. Zamisel razuma o lastni ego ločenosti je tako velika, da človek z njo nikakor ne more skozi. A le kako naj nahrbtnik odloži samega sebe?

Božanska matrika vsebuje čudovita semena globljega razumevanja, ki pa bodo lahko pognala in se razvijala le, če bo bralec z njimi ustrezno ravnal. Seveda, najprej jih bo prebral in premislil. Toda ohraniti radovednost za vračanje k iskanju pomenov, ki so izza že znanega razumevanja besed, je način, da se bo pot lahko odstirala tudi naprej. Besede v stavkih so zgolj smernice, čeprav se do zdaj neznani pogledi morda sprva zdijo kot sporočilo. Knjiga je lahko napisana za vsakogar, a zagotovo ni prav za vsakogar. Hranila bo le tistega, komur je namenjena." 

Roman Leohar,
učitelj metode Aiki


KNJIŽNO KAZALO: 

1. del: Spoznajte božansko matriko: misterij, ki povezuje vse

Prvo poglavje:

Vprašanje: Kaj je v vmesnem prostoru? 
Odgovor: Božanska matrika

Drugo poglavje:

Razbijanje paradigme: eksperimenti, ki spremenijo vse

2. del: most med domišljijo in resničnostjo: kako deluje božanska matrika

Tretje poglavje:

Smo pasivni opazovalci ali mogočni ustvarjalci?

Četrto poglavje:

Enkrat povezani, vedno povezani: življenje v holografskem vesolju

Peto poglavje:

Ko »tukaj« pomeni »tam« in »tedaj« pomeni »sedaj«: preskakovanje časa in prostora v matriki

3. del: Sporočila božanske matrike: živeti, ljubiti in zdraviti v kvantnem zavedanju

Šesto poglavje: 
Vesolje govori z nami: sporočila matrike

Sedmo poglavje:
Kako brati ogledala razmerij: sporočila nas samih

Osmo poglavje: 
Ponovno zapisovanje šifre resničnosti: 20 ključev za zavestno ustvarjanje

Gregg Braden nam v naslednjih posnetkih sporoča: kdo smo mi, kaj je zakon privlačnosti, kaj je božanska matrika, zakaj v odnosih privlačimo enake ljudi, kaj je era močnega prehoda in kako lahko ustvarite neverjetno resničnost zase.

  

  

  

978-961-7079-02-9 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/7fcb6c8101ee80c32a9da7dd78e8d271/b/o/bozanska-matrika_1.jpg 978-961-7079-02-9
26.32 EUR 2021-09-23 Zaloga: Na zalogi
-6%

Božanska matrika

Božanska matrika Gregg Braden

Most, ki povezuje čas, prostor, čudeže in prepričanja (2.natis)

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 184 zlatnikov = 1,84 €.
Ali je mogoče, da nam čudeži, ki jih vidimo v kvantnem svetu, ne prikazujejo naših znanstvenih omejitev, temveč naše največje zmožnosti? Ali je možno, da spontano zdravljenje ali takojšnja povezanost z vsem in vsakomur ali pa celo potovanje skozi čas predstavlja našo pravo dediščino v vesolju? Ali lahko znanost in duhovnost s skupnimi močmi odgovorita na vprašanja najglobljih skrivnosti naše preteklosti?

Vroča cena: 26,32 €

Prihranek: 1,58 € (6%)

Redna cena: 27,90 €

TOP 100

Podrobnosti artikla Božanska matrika

ISBN 978-961-7079-02-9
Leto izdaje 2019
Število strani 291
Dimenzije 13,5 x 21,0
Vezava Mehka vezava
Izdal Zavod Gaia planet
Avtor Gregg Braden

O avtorju Božanska matrika

Gregg Braden

Gregg Braden


Gregg Braden, svetovno priznani avtor številnih prodajnih uspešnic po izboru znamenitega ameriškega časnika The New York Times, velja za pionirja v povezovanju znanosti in duhovnosti.

Kot nekdanjega višjega sestavljavca računalniških sistemov (Martin Marietta Aerospace) v času energetske krize v 70. letih, računalniškega geologa v zadnjih letih hladne vojne (Phillips Petroleum) ter kot vodjo tehničnih operacij (Cisco System) ga odlikuje izjemna sposobnost, da najde inovativne rešitve za kompleksne težave.

Braden je več kot dvajset let iskal visokogorske vasice, odmaknjene samostane, starodavne templje in pozabljena besedila, da bi odkril tančico njihove brezčasne skrivnosti. Znan je predvsem po knjigah, kot so Božanska matrika, Fraktalni čas, Globoka resnica, Spontana ozdravitev s pomočjo prepričanja. Njegova dela so prevedena v petnajst jezikov in so na voljo v triindvajsetih državah. 

Več o Gregg Braden

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(15)
4
(2)
3
(2)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

Robert

Objavljeno 17.02.2021

Knjigo sem sicer prebral v originalu, ampak Gregg

Knjigo sem sicer prebral v originalu, ampak Gregg je mojster. Dobro opiše nas same in povezavo z zunanjim svetom.

Anja

Objavljeno 12.05.2020

Knjigo sem prebrala 3x, res super. Priporočam.

Knjigo sem prebrala 3x, res super. Priporočam.
Anja

Borut

Objavljeno 04.03.2020

Odlična knjiga, s katero se ti povežejo vsa znanja

Odlična knjiga, s katero se ti povežejo vsa znanja o nas samih, našem delovanju

Mirko

Objavljeno 31.01.2020

Knjigo priporočam vsem, ki se sprašujejo, kaj je

Knjigo priporočam vsem, ki se sprašujejo, kaj je pomen vsega, kaj je pomen nas. Vso smo med seboj povezani in vsak je zase svoj "svet"

VANDA

Objavljeno 12.09.2014

Super knjiga, priporočam branje, še posebej za

Super knjiga, priporočam branje, še posebej za tiste, ki jih zanima takšna tematika

TADEJA

Objavljeno 12.09.2014

Knjiga je naravnost super. Je nazorna in enostavno

Knjiga je naravnost super. Je nazorna in enostavno razumljivo. Vsak bi jo moral imeti v rokah, saj je Biblija za rzumevanje sveta znotraj nas in okrog nas. Bravo Gregg!!

RODOLJUB

Objavljeno 12.09.2014

Vsi, ki se zanimate za moč misli, zakon

Vsi, ki se zanimate za moč misli, zakon privlačnosti, itd., vam ta knjiga ponuja "znanstveno (kvantne znanosti)" razlago teh tem. Zato je ta knjiga, ob knjigah Abrahamovega nauka in Brucea Liptona, nepogrešljiv "kamenček v mozaiku" razumevanja celote.
p.s. Dovolil si bom kritizirati založbo, zaradi neverjetno velikega števila tiskarskih škratov pri slovenskem prevodu te knjige.

GOST

Objavljeno 12.09.2014

Ob branju knjige (ang.) avtor lepo prikaže kako

Ob branju knjige (ang.) avtor lepo prikaže kako "nevidno" polje energije deluje in kako smo vsi in hkrati vse med seboj povezani. Pripočamo močno.

GOST

Objavljeno 12.09.2014

Knjigo poznam, saj imam angleško verzijo. Odlična

Knjigo poznam, saj imam angleško verzijo. Odlična knjiga - priporočam vsem, ki želite več vedeti o "sebi, nas, kako smo povezani, kako je povezana znanost in duhovnost, moč misli...". Veselim se slovenske izdaje, saj imam namen knjigo kupiti tudi za darilo svojim najbližjim. Gregg je čudovit!

GOST

Objavljeno 12.09.2014

Izmed 20-ih ključev za zavestno ustvarjanje, meni

Izmed 20-ih ključev za zavestno ustvarjanje, meni najbolj priljubljen je 7. ključ. To je: Osredotočenost ali fokus našega zavedanja postane resničnost našega sveta, našega bivanja. Veselim se knjige tudi v slovenski izdaji. Za prijateljico sem jo že naročila.

MIRJAM

Objavljeno 12.09.2014

knjiga je prišla kot naročena,močno se je veselim

knjiga je prišla kot naročena,močno se je veselim

MATJAŽ

Objavljeno 12.09.2014

V knjigi nisem slišal nič novega, nič kar ne bi

V knjigi nisem slišal nič novega, nič kar ne bi slišal že večkrat iz drugih virov, samo zapakirano na nekoliko drugačen način. Tudi preveč teoretiziranja, premalo praktične vrednosti. Verjetno je zanimiva za nekoga, ki prvič sliši za takšno teorijo.

MARJETA

Objavljeno 12.09.2014

Slutim, da je poznavanje vsebine te knjige

Slutim, da je poznavanje vsebine te knjige temeljno in bistveno za človeštvo in svet.

LEONA

Objavljeno 12.09.2014

Zanimiva knjiga.

Zanimiva knjiga.

JOŽEF

Objavljeno 12.09.2014

res dobra knjiga ki ti po poglavjih nazorno

res dobra knjiga ki ti po poglavjih nazorno opiše,da smo del kozmosa ki nas obdaja z energijo ki jo črpamo priporočim jo prijatelju fiziku mislim da bo zelo vesel.

JOŽEF

Objavljeno 12.09.2014

Knjiga je zelo dobra povezuje znanost,moč misli

Knjiga je zelo dobra povezuje znanost,moč misli povezanost med seboj ter zavedanja v današnem svetu.

JELENA

Objavljeno 12.09.2014

Vsekakor dobro branje - ostajam pa še vedno

Vsekakor dobro branje - ostajam pa še vedno največja ljubiteljica Spontane ozdravitve!

IRENA

Objavljeno 12.09.2014

Knjiga je odlična in se že vnaprej veselim nove

Knjiga je odlična in se že vnaprej veselim nove Greggove knjige: Fraktalni čas.Priporočam!

ALENKA

Objavljeno 12.09.2014

Ena najboljših knjig kar sem jih kdaj kupila.

Ena najboljših knjig kar sem jih kdaj kupila. Vedno znova se vračam k branju, včasih samo odlomka, ali poglavja. Nosi močno sporočilo.

Božanska matrika

Gregg Braden

Vroča cena: 26,32 €

Prihranek: 1,58 € (6%)

Redna cena: 27,90 €

Božanska matrika

Oglejte si tudi