Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Božja rešitev

Na zalogi
SKU
9789612291495
Dodaj v primerjavo
Cena 24,00 €

N. D. Walsch nas v novi knjigi Božja rešitev na svoj znameniti »pogovorni« način, ki ga tokrat vodi z bralci knjige, povabi, da preidemo na novo raven bivanja, kjer smo popolnoma zliti z Božjim občutjem – našo ustanovno energijo, prvotno vibracijo, bistvenim bistvom in prvim virom.

Dodaj na seznam želja

Bog

Ko se bomo navadili na tej ravni doživljati, kdo smo, se ne bomo več hoteli vrniti k nobeni drugi obliki bivanja. Vedeli bomo, da smo celoviti in nezmožni biti ranjeni v pravem pomenu besed.

Glede na turbulentne življenjske razmere, ki so v letu 2020 naš planet spremenile v prizorišče spopadov s pogubnim svetovnim virusom, pogubno rasno krivičnostjo in pogubnim gospodarskim zlomom, se povsem upravičeno lahko vprašamo: 

Če dobrohotna Višja sila (Bog) obstaja, kje se zatika? Zakaj ni življenje na zemlji nič boljše?

Ali je mogoče težava v tem, da preprosto nismo ugotovili, kako sodelovati s to Višjo silo (Bogom), če ta v resnici obstaja?

Zdi se, da človeštvo kot celota ne zmore doseči soglasja, kdo in kaj Bog je, kaj hoče, kaj dela in kako to počne, saj navkljub temu, da se 85 odstotkov svetovnega prebivalstva istoveti s katero od verskih skupin, na svetu vlada prava zmešnjava.

Človeštvo se mora zdaj zediniti o najpomembnejši temi v svoji zgodovini. Če bi nam uspelo, bi bili lahko rezultati izjemni in življenje na zemlji bi bilo lahko boljše – za vedno. Cilj pa ni nedosegljiv. Lahko bi dosegli konec jeze, nasilja, nesoglasij med ljudmi in narodi, finančnih stisk, revščine, lakote in trpljenja milijonov.

Lahko bi omogočili mir, blaginjo, varnost, priložnosti in veselje ljudem po vsem svetu. Skratka, naše bi bilo lahko vse, na kar smo kdaj upali, o čemer smo kdaj sanjali in kar naj bi v resnici izkusili. To bi se lahko zgodilo tako rekoč čez noč. In to bi lahko izpeljali že, če bi sprejeli eno samo idejo.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789612291495
Leto izdaje 2021
Število strani 158
Dimenzije 13,9 x 22,8
Vezava Mehka
Izdal Gnostica
Avtor Neale Donald Walsch
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Božja rešitev
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Božja rešitev

Cena 24,00 €