Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Bratovska skrivnost

Na zalogi
SKU
9789616859806
Dodaj v primerjavo
Cena 24,96 €
Dodaj na seznam želja

Enajstletnemu Joeriju se življenje spremeni čez noč. Starši ga najprej odpeljejo na počitnice, potem v novo hišo, nov kraj, novo šolo.
Njegovega starejšega brata Stefana ni nikjer - o njem nihče ne govori, še najmanj pa starši. Kot da ne bi nikoli obstajal.
Zakaj? Kaj se je zgodilo? Je Stefan spet kaj ušpičil? Je kaznovan? Kje sploh je? Zakaj starši in vsi sorodniki tako trdovratno molčijo o njem?
Joeri je zbegan, žalosten, jezen. Ker svojega velikega brata Stefan neznansko pogreša, mu piše odkritosrčna pisma.Obenem se sooča tudi z napetostjo doma, z novim okoljem in novimi sošolci. Nanj se še posebej naveže zvedava sošolka Lonneke, ki je tudi sama polna skrivnosti, in skupaj se odločita ugotoviti, kaj se je zgodilo s Stefanom.
Nizozemski avtor Emiel de Wild se poklicno ukvarja z gledališčem in filmom, s svojim literarnim prvencem pa se je v hipu povzpel med najbolj priznane in brane nizozemske mladinske pisatelje.
Za Bratovsko skrivnost, ki se prebere na dih in ti še dolgo ne gre iz glave, je leta 2014 prejel nagrado SREBRNO PERO, roman pa se je uvrstil tudi med BELE VRANE, v izbor najboljših mladinskih in otroških knjig iz vsega sveta.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789616859806
Leto izdaje 2015
Število strani 176
Dimenzije 14,5 x 21,5
Vezava Trda
Izdal Zala
Avtor Emiel De Wild
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Bratovska skrivnost
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Bratovska skrivnost

Cena 24,96 €