Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Camino

Na zalogi
SKU
9789612837501
Dodaj v primerjavo
Cena 19,90 €
Dodaj na seznam želja

Camino

hojo s samim seboj, po tisočletnih stopinjah prednikov, presežeš svoj jaz, ki te s svojim stalnim sebičnim hrepenenjem onesrečuje v vsakdanjem življenju in samodejno zapadeš v neko posebno, srečno stanje, doživiš nenavadno občutje povezanosti, enosti, ljubezni do soljudi in narave, ki ga v vsakdanjem življenju modernega človeka ni.

Preprosto se vse zgodi samo od sebe.

Spomladi, v aprilu 2016, sva se s sestrično Marjano odpravili na Camino, špansko romarsko pot. V mesecu dni sva prehodili vseh883 kilometrov, z vzhoda na zahod, iz Saint-Jean-Pied-de-Porta v Franciji do konca sveta, Fisterre v Španiji. Spoznali sva vrsto romarjev iz drugih držav Evrope, ZDA in Avstralije.

Spoznali sva njihove zgodbe, zgodbo Italijana Adrianna, Američana Thomasa, Švicarja Fabiana, trpljenje Italijana Giovannija in zgrešeno iskanje mladosti Angleža Davida. Ganila naju je zgodba domačina, Španca Victorja, Korejca Yanga in Nemke Eve, ki je skupaj s triletnim sinom romala na Caminu.

Spoznali sva zgodbe romarjev iz preteklih časov. In spoznali sva čudovito pokrajino, ki naju je navduševala ob poti.

Ugotovili sva, da se vsi prebijamo skozi življenje po svojih najboljših močeh. Da iščemo neko notranje ravnovesje, srečo.Da so naše zgodbe podobne, prepletene. Da smo vsi eno, da je ljubezen v vseh nas. Da je življenje tudi trpljenje.

V prvi vrsti pa je velik blagoslov.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789612837501
Leto izdaje 2016
Število strani 264
Dimenzije 15,0 x 21,0
Vezava Mehka
Izdal Sinisi
Avtor Snežana Brumec
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Camino
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Camino

Cena 19,90 €