Do 17 % dodatnega prihranka, knjižne novosti in novi ezoterični izdelki! :) Kliknite tukaj.

V vrečki ni artiklov.

Cangura zlatniki – Poseben program lojalnosti in zvestobe 

Vaša najljubša spletna knjigarna Cangura.com obstaja že od maja 2004 in v tem času se nam je pridružilo že več kot 80.000 uporabnikov, kar potrjuje, da resnično delamo za dobro počutje vseh vas in da naš slogan 'ZA boljše življenje' doseže tudi vas, naše zveste uporabnike.

Cangura zlatniki  -  Program lojalnosti in zvestobe (bonitetni sistem) je naša posebna zahvala vsem uporabnikom, tako obstoječim kot tudi novim, ki verjamejo v naše delo in podpirajo našo (skupno) vizijo.

Namen programa oz. Cangurinih zlatnikov je enostaven – vse ZA boljše življenje - prihranek na času in denarju, nagrajevanje vaše interakcije, nakupov ter vzajemno zvesto in aktivno sodelovanje.


Splošni pogoji in pravila uporabe za program lojalnosti – Cangura zlatniki

ZBIRANJE CANGURA ZLATNIKOV

1. Nakup določenih artiklov 

Zbiranje zlatnikov je mogoče le na spletni strani www.cangura.com za registrirane uporabnike. Vsak nakup in vsaka aktivnost (posamezne aktivnosti so naštete nižje, pod točko 2.) vam prinaša zlatnike, ki jih boste lahko vnovčili pri naslednjih nakupih ali jih poslali (podarili) vašim najbližjim ter prijateljem. Zlatnike lahko podarite preko obrazca, ki se nahaja v zavihku MOJ RAČUN / Moji Cangura zlatniki.

Pri artiklih, ki so označeni z ikono , je navedeno, koliko zlatnikov boste pridobili z nakupom izbranega artikla. 

Opomba: Zlatnike lahko zbirate le kot registrirani uporabniki pri nakupu preko nakupovalne vrečke.

 

2. Aktivnosti, ki vam prinašajo zlatnike 

Ker so Cangura zlatniki poseben program lojalnosti in zvestobe, lahko zlatnike zbirate tudi z določenimi aktivnostmi na naši spletni strani. Te vam omogočajo še večje prihranke.


Za spodaj naštete aktivnosti bo vsak uporabnik nagrajen z določenim številom zlatnikov: 

 • Ob registraciji (fizična ali pravna oseba) boste prejeli 250 zlatnikov, ki jih lahko vnovčite že pri naslednjem nakupu. 
 • Sodelovanje pri anketah vam prinese 1000 zlatnikov. Občasno vas bomo prosili, da izpolnete nekoliko daljšo anketo; o tem vas bomo posebej obvestili preko e-novic.
   
 • Pisanje kvalitetnih, daljših komentarjev pri določem artiklu (knjigi) vam bo prineslo 200 zlatnikov (OPOMBA: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).


 • Objava uporabniku lastne URL povezave (referral oz. priporočitvena povezava), ki jo generira program lojalnosti, bodisi na vašem blogu, spletni strani ali v e-mailu. Priporočitveno povezavo, ki jo vidite v zavihku MOJ RAČUN / Moja povabila prijateljem, le prekopirate drugam na splet ali pa jo preko obrazca 'Povabi prijatelja preko e-maila' razpošljete svojim znancem in prijateljem:   

          - če bo nekdo s klikom na to URL povezavo obiskal spletno stran cangura.com, boste nagrajeni s 100 zlatniki;

          - če bo nekdo s klikom na to URL povezavo obiskal spletno stran cangura.com in se registriral, boste nagrajeni s 150 zlatniki;
   
          - če bo nekdo s klikom na to URL povezavo obiskal spletno stran cangura.com, se registriral in opravil nakup, boste nagrajeni z 200 zlatniki.

 

 • Ob vašem rojstnem dnevu boste prejeli 200 zlatnikov, ki se bodo samodejno naložili v vaš uporabniški račun (uporabnik, ki še nima vnešenega datuma rojstva, ga lahko naknadno doda v MOJ RAČUN / Podatki računa). Sistem bo upošteval datum vnosa manjkajočih podatkov in zlatnike obračunal glede na bonitetno obdobje. 
   
 • Priporočilo določenega artikla za nakup preko gumba SPOROČI PRIJATELJU - ko svojim najbližjim pošljete povezavo do izbranega artikla, na katero morajo tudi klikniti, vam dodelimo 200 zlatnikov. 
   
 • Za vsak prvi nakup vaših najbližjih, izveden preko ene od vaših poslanih povezav (SPOROČI PRIJATELJU - aktivnost se nahaja ob vsakem posameznem artiklu in pri referral oz. priporočitveni povezavi, ki jo najdete v zavihku MOJ RAČUN / Moja povabila prijateljem), boste prejeli 50 zlatnikov.
   
 • FACEBOOK AKTIVNOST: Vsako všečkanje artikla preko Facebooka -  - vam prinese 100 zlatnikov. Aktivnost se nahaja ob vsakem posameznem artiklu.
   
 • FACEBOOK AKTIVNOST: Vsako pošiljanje povezave do artikla Facebook prijatelju  - vam prinese 100 zlatnikov. Aktivnost se nahaja ob vsakem posameznem artiklu.

 

Vsi zlatniki, ki jih boste zbrali z nakupovanjem in zgoraj naštetimi aktivnostmi, se bodo seštevali v vašem uporabniškem računu (Moj račun). Stanje zlatnikov lahko spremljate v zavihku Moji Cangura zlatniki.

 

PORABA OZ. IZKORISTEK ZLATNIKOV 

Program Cangura zlatniki – Poseben program lojalnosti in zvestobe ima dve bonitetni obdobji, ki sta omejeni na 6 mesecev.

 • Prvo bonitetno obdobje traja od 1. avgusta do 31. januarja.
 • Drugo bonitetno obdobje traja od 1. februarja do 31. julija.

Vsi uporabniki lahko zbrane zlatnike tekom bonitetnega obdobja porabljajo pri svojih nakupih, vse do konca posameznega obdobja (do vključno zadnjega dneva). 

V noči po zaključku bonitetnega obdobja se bodo vsem uporabnikom zbrani zlatniki izničili, toda le do vrednosti 250 zlatnikov. Toliko vam jih ostane na računu na prvi začetni dan novega obdobja.


Pridobljene zlatnike boste lahko porabili po spodaj navedenem pravilu:

 

V nakupovalni vrečki vam bo modul za program lojalnosti vedno prikazal, koliko zlatnikov boste pridobili z zadnjim nakupom in koliko zlatnikov (pridobljenih pri prešnjih nakupih in aktivnostih, ki jih imate že na vašem računu) lahko porabite. Drsnik na dnu nakupovalne vrečke pomaknite, kolikor želite v desno (zraven je skala za zlatnike), in določite, koliko zlatnikov želite porabiti ob posameznem nakupu.

Znesek vašega nakupa se bo zmanjšal za število (protivrednost) porabljenih zlatnikov. Tako poraba zlatnikov kot pridobljeni zlatniki bodo vidni v vašem uporabniškem računu v zavihku Moji Cangura zlatniki.

V kolikor uporabnik ne uspe porabiti vseh svojih zlatnikov, se le-ti ob začetku novega bonitetnega obdobja izbrišejo in štetje se ponovno prične od vrednosti 250 zlatnikov (OPOMBA: priporočamo vam, da preostale neporabljene zlatnike pošljete/podarite svojim najbližjim). 

POSEBNO OBVESTILO:  Pri nakupu novih knjig, ki spadajo pod okrilje Zakona o enotni ceni knjige, zlatnikov kot popust za nakup le-teh ni možno uporabiti. Vse nove knjige se morajo po zakonu 6 mesecev od njihovega izida prodajati po enotni redni ceni.


 MOJI CANGURA ZLATNIKI – PREGLED STANJA

Vsak uporabnik lahko v svojem uporabniškem računu v zavihku Moji Cangura zlatniki vedno spremlja trenutno stanje zlatnikov ter natančno pregleda, kako jih je pridobil oz. porabil. Ob vsaki novi aktivnosti na strani ali novem nakupu se vam bodo zlatniki prišteli na vaš račun:

 • Po oddanem naročilu boste na vaš email prejeli avtomatsko potrdilo, v katerem bo razvidno, koliko zlatnikov ste porabili oz. koliko ste jih na novo pridobili. Zlatniki bodo v zavihku Moji Cangura zlatniki vidni šele, ko bomo naročilo zaključili (predračuni morajo biti poravnani). V paketu skupaj z naročenimi artikli prejmete tudi originalen račun, na katerem je na dnu razvidno, koliko zlatnikov ste prejeli.
 • Po zgoraj naštetih pogojih bo uporabniku dodeljeno določeno število zlatnikov glede na aktivnost, ki jo bo izvedel on sam ali njegovi prijatelji. Zlatniki se bodo zbirali v zavihku Moji Cangura zlatniki v uporabniškem računu. (OPOMBA: Ob stornaciji naročila se vam zlatniki ne priznavajo in jih ni možno ponovno koristiti.)
 • Občasno bomo pripravljali tudi posebne akcije (npr. pridobitev ali poraba dvojnih zlatnikov itd.) ter vas prijetno presenečali še na številne druge načine.

 

Prenos točk 

Svoje neporabljene zlatnike lahko znotraj bonitetenega obdobja poljubno pošljete svojim najbližjim in prijateljem, tako da jih lahko porabijo pri svojem nakupu. Obrazec za podarjanje zlatnikov prijatelju najdete v vašem uporabniškem računu v zavihku Moji Cangura zlatniki Podari Cangura zlatnike prijatelju. Ko enkrat prenesete točke na prijatelja, jih ni več mogoče pridobiti nazaj. 

 

 

OSTALA DOLOČILA

Program lojalnosti Cangura zlatniki nima nobene članarine in nobenih obveznosti, čas članstva je neomejen. V program Cangura zlatniki so vključeni vsi uporabniki spletne knjigarne Cangura.com.

Spletna knjigarna Cangura.com (upravitelj Inštitut EKO365) si pridržuje pravico, da v primeru zlorabe programa lojalnosti uporabniku ne prizna porabe zlatnikov (oz. ne odpošlje naročila). Vsem uporabnikom, pri katerih bodo zaznane zlorabe, bomo izbrisali že pridobljene zlatnike. Kot zloraba se šteje kakršno koli prirejanje in izkoriščanje pravil programa lojalnosti Cangura zlatniki. 

Spletna knjigarna Cangura.com (upravitelj Inštitut EKO365) ne prevzema odgovornosti: 

 • za neizkoriščene točke znotraj bonitetnega obdobja (svetujemo vam, da jih prepošljete najbližjim oz. prijateljem, če jih sami ne boste uspeli porabiti); 
 • si pridržuje pravico do spreminjanja pravil programa.