❤ Ne spreglejte znižanih cen največjih prodajnih uspešnic letošnjega leta! Kliknite tukaj

 

 
V vrečki ni artiklov.

S CANGURA ZLATNIKI DO UGODNEJŠEGA NAKUPA :)

Vaša najljubša spletna knjigarna in trgovina Cangura.com obstaja že od maja 2004 in v tem času se nam je pridružilo že več kot 80.000 uporabnikov, kar potrjuje, da resnično delamo za dobro počutje vseh vas in da naš slogan ZA boljše življenje doseže tudi naše zveste uporabnike.

Cangura zlatniki - program zvestobe (bonitetni sistem) je naša posebna zahvala vsem vam, ki verjamete v naše delo in podpirate našo (skupno) vizijo.

Porabljanje zlatnikov ne prinaša nobenih obveznosti ali članarine.

 

KAKO KORISTIM ZLATNIKE ZA UGODNEJŠI NAKUP?

100 zlatnikov = 1 evro

 


Zlatnike lahko koristijo vsi registrirani uporabniki spletne knjigarne Cangura.com.

Občasno bomo pripravljali tudi posebne akcije (npr. pridobitev ali poraba dvojnih zlatnikov) ter vas prijetno presenečali še na številne druge načine.


Kako koristim zlatnike?

V nakupovalni vrečki vam bo modul za program lojalnosti vedno prikazal, koliko zlatnikov boste pridobili z nakupom in koliko zlatnikov (pridobljenih pri prejšnjih nakupih in z drugimi aktivnostmi) lahko porabite.

V nakupovalni vrečki le obkljukajte, da želite porabiti največje možno število zlatnikov.

Znesek vašega nakupa se bo zmanjšal za število porabljenih zlatnikov.

POSEBNO OBVESTILO: Pri nakupu novih knjig, ki spadajo pod okrilje Zakona o enotni ceni knjige, zlatnikov kot popust za nakup le-teh ni možno uporabiti. Vse nove knjige se morajo po zakonu 6 mesecev od njihovega izida prodajati po enotni redni ceni.


Bonitetno obdobje

Program Cangura zlatniki ima dve bonitetni obdobji, ki sta omejeni na 6 mesecev.

 • Prvo bonitetno obdobje traja od 1. avgusta do 31. januarja.
 • Drugo bonitetno obdobje traja od 1. februarja do 31. julija.

V noči po zaključku bonitetnega obdobja se vsem uporabnikom zbrani zlatniki izničijo, toda le do vrednosti 250 zlatnikov. Toliko vam jih ostane na računu na prvi začetni dan novega obdobja.

 

KAKO PRIDOBIM CANGURA ZLATNIKE?

1. Z vsakim nakupom

Pri vsaki knjigi ali izdelku za boljše življenje boste našli ikono , ob kateri je navedeno, koliko zlatnikov boste pridobili z nakupom izbranega izdelka. 

Zlatnike lahko zbirate le kot registrirani uporabniki pri nakupu preko nakupovalne vrečke (in ne preko e-maila).

 

2. Z različnimi aktivnostmi

 • Ob registraciji prejmete 250 zlatnikov, ki jih lahko vnovčite že pri prvem nakupu.
 • Pisanje kvalitetnih, daljših komentarjev o knjigi ali izdelku vam bo prineslo 100 zlatnikov (vaš komentar mora najprej potrditi naše uredništvo). Okno za vpis komentarja najdete na koncu opisa posameznega artikla.
 • Ob rojstnem dnevu boste prejeli 300 zlatnikov, ki se bodo samodejno naložili v vaš uporabniški račun (če nam še niste sporočili svojega datuma rojstva, ga lahko naknadno dodate v Podatki računa). Sistem bo upošteval datum vnosa manjkajočih podatkov in zlatnike obračunal glede na bonitetno obdobje.
 • Všečanje artikla preko facebooka  vam prinese 100 zlatnikov. Gumb se nahaja ob vsakem posameznem artiklu.
 • Deljenje povezave do izdelka na facebooku vam prinese 100 zlatnikov. Aktivnost se nahaja ob vsakem posameznem artiklu.
 • Sodelovanje pri anketah vam prinese 400 zlatnikov. Občasno vas bomo prosili, da izpolnete nekoliko daljšo anketo; o tem vas bomo posebej obvestili preko e-novic. Za izpolnjevanje ankete morate biti prijavljeni.
 • Priporočilo prijatelju (referral oz. priporočitvena povezava), ki jo generira program lojalnosti, bodisi na vašem blogu, spletni strani ali v e-mailu. Priporočitveno povezavo, ki jo najdete v zavihku Moja povabila prijateljem, le prekopirate drugam na splet ali pa jo preko obrazca 'Povabi prijatelja preko e-maila' razpošljete svojim znancem in prijateljem:   

          - če bo nekdo s klikom na to URL povezavo obiskal spletno stran cangura.com, boste nagrajeni s 200 zlatniki;

          - če bo nekdo s klikom na to URL povezavo obiskal spletno stran cangura.com in se registriral, boste nagrajeni z dodatnimi 100 zlatniki;
          - če bo nekdo s klikom na to URL povezavo obiskal spletno stran cangura.com, se registriral in opravil nakup, boste nagrajeni z dodatnimi 100 zlatniki.

 • Priporočilo določenega artikla za nakup preko gumba SPOROČI PRIJATELJU - ko svojim najbližjim pošljete povezavo do izbranega artikla, na katero morajo tudi klikniti, vam dodelimo 200 zlatnikov. 
 • Za vsak prvi nakup vaših najbližjih, izveden preko ene od vaših poslanih povezav (SPOROČI PRIJATELJU - aktivnost se nahaja ob vsakem posameznem artiklu in pri referral oz. priporočitveni povezavi, ki jo najdete v zavihku Moja povabila prijateljem), boste prejeli 100 zlatnikov.

 

KJE SLEDIM PORABI IN PRIDOBIVANJU SVOJIH ZLATNIKOV?

V svojem uporabniškem računu (v zavihku Moji Cangura zlatniki) lahko vedno spremljate trenutno stanje zlatnikov in pregledate, kako ste jih pridobili in porabili. 

Ob vsaki novi aktivnosti na strani ali novem nakupu se vam bodo zlatniki prišteli na vaš račun:

 • Po oddanem naročilu boste na vaš email prejeli samodejno potrdilo, v katerem bo razvidno, koliko zlatnikov ste porabili in koliko ste jih na novo pridobili. Zlatniki bodo v zavihku Moji Cangura zlatniki vidni šele, ko bomo naročilo zaključili (predračuni morajo biti poravnani). V paketu skupaj z naročenimi artikli prejmete tudi originalen račun, na katerem je na dnu razvidno, koliko zlatnikov ste prejeli.
 • Po zgoraj naštetih pogojih boste prejeli število zlatnikov glede na aktivnost, ki jo boste izvedli vi ali vaši prijatelji. Zlatniki se bodo zbirali v zavihku Moji Cangura zlatniki v uporabniškem računu.

 

Ali lahko svoje zlatnike podarim prijatelju?

Svoje neporabljene zlatnike lahko znotraj bonitetenega obdobja poljubno pošljete svojim najbližjim in prijateljem.

Obrazec za podarjanje zlatnikov prijatelju najdete v vašem uporabniškem računu v zavihku Moji Cangura zlatniki - Podari Cangura zlatnike prijatelju.

Ko enkrat prenesete točke na prijatelja, jih ni več mogoče pridobiti nazaj.


 OSTALA DOLOČILA

Spletna knjigarna Cangura.com (upravitelj Zavod Gaia planet) si pridržuje pravico, da v primeru zlorabe programa lojalnosti uporabniku ne prizna porabe zlatnikov (oz. ne odpošlje naročila). Vsem uporabnikom, pri katerih bodo zaznane zlorabe, bomo izbrisali že pridobljene zlatnike. Kot zloraba se šteje kakršno koli prirejanje in izkoriščanje pravil programa lojalnosti Cangura zlatniki. 

Spletna knjigarna Cangura.com (upravitelj Zavod Gaia planet) ne prevzema odgovornosti: 

 • za neizkoriščene točke znotraj bonitetnega obdobja (svetujemo vam, da jih prepošljete najbližjim oz. prijateljem, če jih sami ne boste uspeli porabiti); 
 • si pridržuje pravico do spreminjanja pravil programa.