Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Čarobni jaz

Na zalogi
SKU
9789617090154
Dodaj v primerjavo
Cena 23,90 €

Zagotovo želite, da bodo vaši otroci motivirani, uspešni in srečni, toda mogoče iščete prave besede, ki jim bodo pomagale pluti po morju življenja. Življenje tako hitro beži mimo, da si včasih ne vzamemo časa za pomembne pogovore.

Dodaj na seznam želja

Otrok

Ta čudovit priročnik jim bo na prijazen in otroku razumljiv način približal ideje prijateljstva, ljubezni do sebe, skrbi za svoje telo, zdrave prehrane, zakona privlačnosti, pomoči drugim, prijaznosti, odpuščanja, meditacije, boga in še več.

Ali vas skrbi za vaše otroke? Ste se kdaj spraševali, ali jih šola pripravlja za resničen svet in kako jih lahko naučite, kar je resnično pomembno, da bodo lahko živeli najboljše možno življenje? 

Čarobni jaz je priročnik za vaše otroke, ki jih bo pomagal do zdravja in zadovoljstva. Vsebuje trideset kratkih poglavij, ob branju katerih se boste še bolj povezali s svojim otrokom. Vsaka tema je čudovito predstavljena in poenostavljena s pomočjo osebnih zgodb in analogij, ki jih otroci lahko razumejo.   

Vsako poglavje se zaključi z dnevnikom. Ta vprašanja in predlagane dejavnosti bodo odprli vrata zelo pomembnim pogovorom, za katere morda niste vedeli, kako jih začeti sami.    

Zakaj bi otroci morali odrasti, da bi začeli raziskovati te tematike? Teme, ki jih obravnava ta knjiga, so vprašanja, ki smo jih vsi imeli kot otroci, vendar se običajno o njih z nami ni nihče pogovarjal. Čarobni jaz prepoznava, da se otroci sprašujejo in želijo vedeti več o njih in da so to pomembne teme, o katerih bi se morali pogovarjati z njimi. 

In kar je najpomembnejše, ta knjiga jih bo spodbudila, da bodo znali skrbeti zase, za svoje zdravje in za druge ljudi, tako da bodo zaživeli svoj najvišji potencial! 

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789617090154
Leto izdaje 2020
Število strani 206
Dimenzije 14,00 x 22,00
Vezava Mehka
Izdal Založba Primus
Avtor Becky Cummings
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Čarobni jaz
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Čarobni jaz

Cena 23,90 €