Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Celestinska prerokba

Na zalogi
SKU
9789617033564
Dodaj v primerjavo
Cena 21,70 €

V perujskih pragozdovih so našli star rokopis, v katerem je zapisanih devet spoznanj o življenju – spoznanj, ki naj bi jih dojemali drugo za drugim, medtem ko razvijamo duhovno kulturo na Zemlji.

Dodaj na seznam želja

Celestinska prerokba

V perujskih pragozdovih so našli star rokopis, v katerem je zapisanih devet spoznanj o življenju – spoznanj, ki naj bi jih dojemali drugo za drugim, medtem ko razvijamo duhovno kulturo na Zemlji. V zgodbi se boste pridružili iskalcem rokopisa in njegovih skritih zakladov, ki vas bodo popeljali visoko v Ande. Popeljali vas bodo do osupljivih odkritij!

Celestinska prerokba velja za eno najboljših knjig o duhovnosti. Hitro boste prepoznali resnico prvega spoznanja: v življenju vsakega od nas se dogajajo skrivnostna naključja – nenadni, sočasni dogodki, ki nas, ko si jih pojasnimo, usmerijo k naši resnični usodi.

Ko boste odkrili in razumeli vseh devet spoznanj, si boste lahko ustvarili novo podobo človeškega življenja, pozitiven pogled na reševanje planeta, bitij na njem in njegove lepote.

Knjiga, ki je šla iz roke v roko, od prijatelja do prijatelja. Celestinska prerokba je delo, ki se je pojavilo v času, ko svet nujno potrebuje njeno sporočilo. Je napeta zgodba o pustolovščinah in odkrivanju, a tudi vodnik, ki vam pomaga razumeti, zakaj ste tam, kjer ste...in vas z novo energijo in optimizmom vodi v jutrišnji dan. Knjiga, ki jo dobiš v roke enkrat v življenju, in ti ga za vedno spremeni...

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789617033564
Leto izdaje 2018
Število strani 292
Dimenzije 14,0 x 22,0
Vezava Mehka
Izdal Založba Primus
Avtor James Redfield
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Celestinska prerokba
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Celestinska prerokba

Cena 21,70 €