Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Čista desetka

Na zalogi
SKU
9789610159001
Dodaj v primerjavo
Cena 32,99 €

Slovenija je samostojna trideset let in v tem kratkem času so jo na svetovne zemljevide neizbrisno vrisali tudi njeni športniki. A toliko uspehov, kot so jih nanizali v desetletju 2011−2020, bi nam zavidale še veliko večje države: od zlatih evropskih košarkarjev do osvajalcev kristalnih globusov v zimskih športih, od neulovljivih kolesarjev do vrhunskega jezdeca v motokrosu.

Dodaj na seznam želja

Za vsemi temi odličji in uspehi pa se skrivajo povsem človeške zgodbe o sanjah, stiskah, odrekanju, železni volji in izjemni želji po odličnosti. Slavko Jerič nas v knjigi Čista desetka: desetletje izjemnih športnih junakov, dosežkov in zgodb 2011–2020 v 50 športnih zgodbah doživeto vrne v dneve, ko smo stiskali pesti za naše in vriskali od navdušenja nad njihovimi dosežki.

Spomni nas na velika tekmovanja, ko smo pozabili na vsakdanje in nevsakdanje skrbi in dihali s slovenskimi tekmovalci. Ozre se tudi na velika svetovna imena, ki so premaknila športne in človeške mejnike, na preigravanja v najpomembnejši postranski stvari na svetu, na športnike in dogodke, ki so presegli športna igrišča in zaznamovali naše dojemanje sveta.

Navdušujoča knjiga, ki jo je Slavko Jerič ustvaril, ni le »zlati album« športnih vrhuncev preteklega desetletja, temveč tudi sijajna motivacija za vse, ki so izbrali športno pot: iz majhnega zraste veliko!

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789610159001
Leto izdaje 2021
Število strani 224
Dimenzije 20,5 x 26,8
Vezava Trda
Izdal Mladinska knjiga Založba d.d.
Avtor Slavko Jerič
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Čista desetka
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Čista desetka

Cena 32,99 €