Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Darovi nepopolnosti

Na zalogi
SKU
978-961-04-0513-9
Dodaj v primerjavo
Cena 22,90 €

Posvojiti svojo zgodbo in v tem procesu vzljubiti sebe je najbolj pogumno dejanje, ki ga bomo kdaj storili v svojem življenju.

Dodaj na seznam želja

Brené Brown

Kaj potrebujemo za življenje in ljubezen z občutkom lastne vrednosti? Kako sprejmemo nepopolnost? Kako krepimo tisto, kar potrebujemo, in opuščamo, kar nas zadržuje?

Odgovori na vsa ta vprašanja so pogum, sočutje in povezanost, ki se zdijo veliki, vzvišeni ideali. Toda v resnici so vsakdanje prakse in če jih dovolj krepimo, postanejo neverjetni darovi.

Dobra novica je, da je naša ranljivost tista, ki nas prisili, da posežemo po teh čudovitih orodjih. Ker smo ljudje in tako čudovito nepopolni, moramo rabo teh orodij vaditi vsak dan. Na ta način postanejo pogum, sočutje in povezanost darovi – darovi nepopolnosti.

Brené Brown, strokovnjakinja za sram in strah, nam v tej knjigi ne ponuja hitrih rešitev, uči pa nas o vseživljenjskem potovanju od 'Kaj neki si bodo ljudje mislili?' do 'Zadosten/na sem«.

Sprejemanje svoje zgodbe je težko, vendar niti malo tako težko, kot če življenje preživimo na begu pred njo. Sprejemanje svoje ranljivosti je tvegano, vendar niti malo tako nevarno, kot če obupamo nad ljubeznijo in pripadnostjo in veseljem - izkušnjami, v katerih smo najbolj ranljivi. Le če smo dovolj pogumni, da raziskujemo svojo tčmo, bomo odkrili neskončno moč svoje luči.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-04-0513-9
Leto izdaje 2018
Število strani 172
Dimenzije 14,0 x 21,0
Vezava Mehka
Izdal Družina
Avtor Dr. Brené Brown
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Darovi nepopolnosti
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Darovi nepopolnosti

Cena 22,90 €