V vrečki ni artiklov.
Darovi nepopolnosti

Brené Brown

Kaj potrebujemo za življenje in ljubezen z občutkom lastne vrednosti? Kako sprejmemo nepopolnost? Kako krepimo tisto, kar potrebujemo, in opuščamo, kar nas zadržuje?

Odgovori na vsa ta vprašanja so pogum, sočutje in povezanost, ki se zdijo veliki, vzvišeni ideali. Toda v resnici so vsakdanje prakse in če jih dovolj krepimo, postanejo neverjetni darovi.

Dobra novica je, da je naša ranljivost tista, ki nas prisili, da posežemo po teh čudovitih orodjih. Ker smo ljudje in tako čudovito nepopolni, moramo rabo teh orodij vaditi vsak dan. Na ta način postanejo pogum, sočutje in povezanost darovi – darovi nepopolnosti.

Brené Brown, strokovnjakinja za sram in strah, nam v tej knjigi ne ponuja hitrih rešitev, uči pa nas o vseživljenjskem potovanju od 'Kaj neki si bodo ljudje mislili?' do 'Zadosten/na sem«.

Sprejemanje svoje zgodbe je težko, vendar niti malo tako težko, kot če življenje preživimo na begu pred njo. Sprejemanje svoje ranljivosti je tvegano, vendar niti malo tako nevarno, kot če obupamo nad ljubeznijo in pripadnostjo in veseljem - izkušnjami, v katerih smo najbolj ranljivi. Le če smo dovolj pogumni, da raziskujemo svojo tčmo, bomo odkrili neskončno moč svoje luči.

978-961-04-0513-9 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/d/a/darovi-nepopolnosti.jpg 978-961-04-0513-9
22.9 EUR 2021-05-11 Zaloga: Na zalogi

Darovi nepopolnosti

Darovi nepopolnosti Dr. Brené Brown

Vodič do življenja z vsem srcem

Posvojiti svojo zgodbo in v tem procesu vzljubiti sebe je najbolj pogumno dejanje, ki ga bomo kdaj storili v svojem življenju.
Cena: 22,90 €

Podrobnosti artikla Darovi nepopolnosti

O avtorju Darovi nepopolnosti

Dr. Brené Brown

Dr. Brené Brown

Dr. Brené Brown, magistrica socialnega dela, je zaposlena kot raziskovalna profesorica na Fakulteti za socialno delo Univerze v Houstonu. V preteklem desetletju se je posvečala raziskavam s področja ranljivosti, poguma, časti in sramu.

Brené je ugledna predavateljica in je za svoje izobraževalno delo prejela že mnoge nagrade, vključno z nagrado fakultete za izjemne dosežke. Njeno revolucionarno delo so med drugim predstavile medijske hiše PBS, NPR, CNN, bila pa je tudi gostja pogovornih oddaj The Katie Show in Oprah Winfrey Show. 

Njen govor o moči ranljivosti, ki ga je podala v okviru srečanja TEDx v Houstonu, je z več kot 12 milijoni ogledov eden izmed najbolj gledanih posnetkov na strani TED.com. Leta 2012 je na konferenci TED v Long Beachu predstavila zaključni govor z naslovom Listening to Shame

Več o Dr. Brené Brown

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).
Darovi nepopolnosti

Oglejte si tudi