Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Debelosti do dna

na zalogi pri dobavitelju- dobava 5-7 dni.
SKU
9789617129076
Dodaj v primerjavo
Cena 27,90 €

Debelosti do dna je prelomna knjiga avtorja uspešnic s seznama časopisa New York Times dr. Jasona Funga, ki ga uvrščajo med vodilne svetovne strokovnjake za vmesni post z namenom hujšanja in podaljševanja življenja. Dr. Fung je s svojim načrtom v petih korakih, ki je predstavljan v tej knjigi, pomagal več tisoč ljudem shujšati in doseči trajno zdravje.

Dodaj na seznam želja

Debelost

Ta svetovna knjižna uspešnica predstavi temelje za razumevanje človekove debelosti. Ta ima sicer veliko pomembnih skupnih točk s sladkorno boleznijo tipa 2, vendar knjiga govori predvsem o debelosti. Postavljanje trenutne prehranske dogme pod vprašaj je včasih neprijetno, ampak zdravstvene posledice so prepomembne, da se ne bi zmenili zanje.

Kaj dejansko povzroča pridobivanje kilogramov in kaj lahko naredimo glede tega? To vprašanje je glavna tema te knjige. Sveža podlaga za razumevanje in zdravljenje debelosti poraja novo upanje za bolj zdravo prihodnost.

V knjigi dr. Jason Fung predstavi izvirno trdno teorijo debelosti, ki omogoča pretresljive vpoglede v pravilno prehrano. Poleg petih osnovnih korakov oziroma navad, s katerimi si boste vse življenje krepili zdravje in nadzorovali raven inzulina, dr. Fung pojasnjuje, kako se z vmesnim postom izviti iz začaranega kroga neodzivnosti na inzulin in doseči zdravo težo – za vedno.

Vse, v kar verjamete v zvezi s hujšanjem, je namreč napačno. Gonilna sila pridobivanja telesne teže in debelosti so hormoni – pri vseh –, in šele ko razumemo učinke inzulina in neodzivnosti na nanj, lahko trajno shujšamo.


»Ni samo polna spoznanj, temveč tudi presenetljivo zabavna. Preberite jo, da boste vedeli, zakaj je svet postal debel, kako odpraviti epidemijo – in kako tudi sami ostati vitki.« — Andreas Eenfeldt, dr. med., ustanovitelj spletne strani dietdoctor.com

»Fantastična knjiga, ki razgalja nekatere najbolj razširjene mite o debelosti in obvladovanju teže na svetu. Nujno naj jo prebere vsak, ki ga zanima prehranska znanost.« — Kris Gunnars, prehranski raziskovalec

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789617129076
Leto izdaje 2021
Število strani 370
Dimenzije 14,0 x 22,0
Vezava Mehka
Izdal Založba Primus
Avtor Jason Fung
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Debelosti do dna
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Debelosti do dna

Cena 27,90 €