Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Domače jedi

Na zalogi
SKU
978-961-2033-97-2
Dodaj v primerjavo
Cena 12,50 €
Zaradi velikega zanimanja, smo združili izbrane najboljših 140 receptov, ki so jih v preteklih letih posredovali naši bralci. Iz dveh knjig : Slovenske domače jedi in Slovenske domače jedi 2. Nastala je priročna špiralno vezana brošura, primerna je za na kuhinjski pult, vsaka jed je na nazorni sliki, recepti pa so uporabni, domači. Vse je preizkusil in za knjigo pripravil Andrej Goljat. Knjiga je namenjena tistim, ki stopajo na samostojno pot v svoji kuhinji (kot če bi si na listke zapisali mamine domače recepte). Pa tudi tistim, veščim kuhanja, bo prišla prav za popestritev jedilnikov. Skupine receptov v knjigi: juhe, predjedi, enolončnice, mesne jedi, ribe, zelenjavne jedi, solate, krompirjeve jedi, močnate jedi, testenine, sladice.
Dodaj na seznam želja

Zaradi velikega zanimanja, smo združili izbrane najboljših 140 receptov, ki so jih v preteklih letih posredovali naši bralci. Iz dveh  knjig : Slovenske domače jedi  in Slovenske domače jedi 2.

Nastala je priročna špiralno vezana brošura, primerna je za na kuhinjski pult, vsaka jed je na nazorni sliki, recepti pa so uporabni, domači. Vse je preizkusil in za knjigo pripravil Andrej Goljat.

Knjiga je namenjena tistim, ki stopajo na samostojno pot v svoji kuhinji (kot če bi si na listke zapisali mamine domače recepte). Pa tudi tistim, veščim kuhanja, bo prišla prav za popestritev jedilnikov. Skupine receptov v knjigi:  juhe, predjedi, enolončnice, mesne jedi, ribe, zelenjavne jedi, solate, krompirjeve jedi, močnate jedi, testenine, sladice.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-2033-97-2
Leto izdaje 2011
Število strani 170
Dimenzije 14,0 x 20,0
Izdal Kmečki Glas
Avtor Več avtorjev
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Domače jedi
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Domače jedi

Cena 12,50 €