Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Dotik angela

Na zalogi
SKU
9789612885106
Dodaj v primerjavo
Cena 24,90 €

Knjiga je  pestra ter raznolika osebna zgodba, ki se na podlagi iskrenosti, resnice in neposrednosti dotakne vašega srca, vas pretrese, ogreje in razvedri.

Dodaj na seznam želja

Osebna rast

Knjiga je  pestra ter raznolika osebna zgodba, ki se na podlagi iskrenosti, resnice in neposrednosti dotakne vašega srca, vas pretrese, ogreje in razvedri. Na obraz prinese solze, a tudi nasmešek ter vas predvsem privede do lastnih notranjih procesov, ki vas spodbudijo k pozitivnim spremembam v svojem življenju. Knjiga, ki pritegne tudi ljudi, ki ne marajo knjig za osebnostno rast in jih vendarle privede do tega, da začnejo razmišljati o sebi in svetu okrog sebe.

Osebna zgodba, ki se začne pri rojstvu avtorice in konča pri rojstvu njene hčere. Rojstvo je tudi simboličnega pomena, saj se v knjigi avtorica ponovno rodi skozi močno osebno izkušnjo in preobrazbo. Zraven čustvenega, notranjega  doživljanja in iskanja svoje poti ter tega kar je v resnici, je tudi opisana zanimiva zgodba potovanja po Braziliji brez denarja. V mnogo drugih pestrih doživetij pa se lahko vsak prepozna na podlagi čutenja, ki nam je vsem enako, ne glede na izkušnje.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789612885106
Leto izdaje 2018
Število strani 197
Dimenzije 20,0 x 14,7
Vezava Mehka
Izdal Samozaložba
Avtor Barbara Štancer
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Dotik angela
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Dotik angela

Cena 24,90 €