Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Duševno zdravje otrok današnjega časa

Na zalogi
SKU
9789612614744
Dodaj v primerjavo
Cena 39,90 €

O duševnem zdravju otrok je treba pisati, govoriti, brati in si ga prizadevati ohranjati, ker je duševno zdravje današnjih otrok ključni temelj duševnega in siceršnjega zdravja otrok jutrišnje skupnosti.

Dodaj na seznam želja

Več razlogov za skrb za duševno zdravje otrok

Razlogov za to, da z radovednostjo in zanimanjem vzamemo v roke knjigo Duševno zdravje otrok današnjega časa je lahko veliko. A vsaj trije pomembno izstopajo. Prvi je vsebina knjige: o duševnem zdravju otrok je treba pisati, govoriti, brati in si ga prizadevati ohranjati, ker je duševno zdravje današnjih otrok ključni temelj duševnega in siceršnjega zdravja otrok jutrišnje skupnosti in ker, kot ugotavlja v knjigi dr. Anica Mikuš Kos, skrb za duševno zdravje otrok prispeva k dobrobiti skupnosti. 

Drugi razlog je spoznanje, da duševno zdravje otrok ni nekaj samoumevnega in da so celo v okolju sorazmernega materialnega in siceršnjega blagostanja - morda pa prav zaradi njega - paradoksalno duševne težave in motnje pri otrocih v porastu, veliko in naraščajoče število nekaterih duševnih motenj v otroštvu in adolescenci pa predstavlja vedno večji izziv. 
Tretji razlog so seveda izjemne izkušnje avtorice dr. Anice Mikuš Kos in njeno strokovno in humanitarno delo in skrb za duševno zdravje otrok na različnih koncih sveta in v različnih nepredstavljivih okoliščinah.

O knjigi so povedali:

"Dr. Anica Mikuš Kos očitno ne počne le dobrih del, pač pa napiše tudi dobro knjigo, za katero verjamem, da bo - čim bolj in čim večkrat odprta - našla pomembno mesto na mizah vseh, ki se jih duševno zdravje dotika, od zdravstvenega osebja in učiteljev do vseh ostalih, ki lahko s svojim delom prispevajo k skrbi za današnje zdravje otrok in za blagostanje jutrišnje skupnosti."
- iz recenzije: dr. Kristijan Musek Lešnik

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789612614744
Leto izdaje 2017
Število strani 416
Dimenzije 16,5 x 23,5
Vezava Mehka
Izdal Didakta
Avtor Dr. Anica Mikuš Kos
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Duševno zdravje otrok današnjega časa
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Duševno zdravje otrok današnjega časa

Cena 39,90 €