Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Evforija

Na zalogi
SKU
978-961-7050-46-2
Dodaj v primerjavo
Cena 22,00 €

Na prvi pogled je Evforija zgodba o teku. V resnici pa je mnogo več kot to, saj gre za besedilo, ki se še najbolj približuje tekaškemu romanu.

Dodaj na seznam želja

Evforija

Evforija je osebna izpoved avtorice o tem, kaj se zgodi, ko si iz namišljenega občutka vsemogočnosti pahnjen na dno in moraš pričeti od začetka. Je zgodba o vsem lepem, kar odkriješ potem. Je zgodba o gibanju, premikanju naprej. Zgodba o srečanjih in skupnih doživetjih. O sprejemanju in predanosti. Navsezadnje pa je Evforija tudi zgodba o potrditvah in osebnih izpolnitvah, o zasluženi evforiji ob opravljenem presežku, kar v živ­ljenju iščemo vsi.

Avtoričin knjižni prvenec na pronicljiv in humoren ter stilistično dovršen način opisuje nesrečo med tekaško tekmo v Andori, obdobje okrevanja ter ponoven nastop leto kas­neje na 233-kilometrski preizkušnji, ki velja za eno najtežjih na svetu. Slikovitim opisom tega popotovanja dodaja poglob­ljena razmišljanja o teku in življenju nasploh. Hkrati pa pripoved mojstrsko preplete z zgodbo o šestdnevnem pohodu mladostnikov vzgojnega zavoda iz Kranja neposredno na morje. Dogajanje prehaja iz zgodbe v zgodbo, ta pa naposled postane ena sama: korak za korakom vsak zmore vse in vsak ima svojo Evforijo.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-7050-46-2
Leto izdaje 2019
Število strani 305
Dimenzije 21,0 x 15,0
Vezava Mehka
Izdal UMco
Avtor Petra Vladimirov
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Evforija
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Evforija

Cena 22,00 €