V vrečki ni artiklov.

Glas spoznanja - Praktični vodnik na poti k notranjemu miru

Glas spoznanja - Praktični vodnik na poti k notranjemu miru Don Miguel Ruiz

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 79 zlatnikov = 0,79 €.
Ruiz nam kaže kako si lahko povrnemo tihi glas svoje integritete in poiščemo svoj notranji mir. Ko se upremo oblasti glasu spoznanja, postane naše življenje izraz našega izvornega jaza – takšno, kakršno je bilo preden smo se naučili govoriti. Takrat se vrnemo k resnici, vrnemo se k ljubezni in znova zaživimo srečni.
 
Cena: 15,99 €

Podrobnosti artikla

ISBN 978-961-91805-9-4
Leto izdaje 2009
Število strani 215
Dimenzije 12,5 x 18,5
Avtor Don Miguel Ruiz
Vezava Mehka
Izdal Primus

O avtorju

  Don Miguel Ruiz se je rodil v družini zdravilcev in je odraščal na mehiškem podeželju v varstvu matere curandere (zdravilke) in deda nahuala (šamana). Družina je pričakovala, da bo Miguel usvojil stoletja staro izročilo zdravilstva in učenosti ter razširil ezoterično tolteško modrost po svetu. Toda premotilo ga je sodobno življenje in sklenil je, da bo rajši vpisal medicino in postal zdravnik.

Potem pa mu je doživetje smrti postavilo življenje na glavo. Bilo je na začetku sedemdesetih let, ko se je sredi noči na lepem prebudil, potem ko je zaspal za volanom svojega avta. Naslednji hip je treščil v betonski zid. Don Miguel se spominja, da ni bil v snovnem telesu, ko je spravljal na varno svoja prijatelja.

To doživetje ga je tako pretreslo, da se je povsem posvetil samoraziskovanju. Začel je preučevati modrost prednikov, se vneto učil skupaj z materjo, svojo vajeniško dobo pa sklenil v mehiški puščavi pod vodstvom nekega mogočnega šamana. Še naprej pa ga je v sanjah učil njegov ded, ki je bil medtem umrl.

Po tolteškem izročilu nahual vodi človeka k osebni svobodi. Don Miguel Ruiz, nahual iz roda Orlovega viteza, je svoje življenje posvetil temu, da med ljudmi širi modrost starodavnih Toltekov. Živi v San Diegu v Kaliforniji.

Spletna stranwww.miguelruiz.com

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(4)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

SABINA

Objavljeno 12.09.2014

Odlična knjiga, zame druga po vrsti v seriji

Odlična knjiga, zame druga po vrsti v seriji Ruizovih knjig. Mojstrstvo ljubezni je bila prva in nadaljevala bom tudi z vsemi ostalimi. Poleg pomoči karmičnih diagnostikov mi te knjige odpirajo vrata v tako lep svet, da je težko povedati. Moje življenje se je res spremenilo na bolje, veliko bolje. Sliši se morda utopično, ampak meni se je to res zgodilo. Ne hecam se. Seveda je to proces, ne gre čez noč. Zato pa je treba imeti knjigo doma, da lahko vedno pogledaš vanjo in razbliniš svoje dvome. Priporočam.

GOST

Objavljeno 12.09.2014

vse njegove knjige so vredne branja!

vse njegove knjige so vredne branja!

JOŽI

Objavljeno 12.09.2014

Um je rodovitna prst za pojme, zamisli in mnenja.

Um je rodovitna prst za pojme, zamisli in mnenja. Knjigo priporočam.

JOŽEF

Objavljeno 12.09.2014

Zelo poučna knjiga toda preteklo bo še veliko voda

Zelo poučna knjiga toda preteklo bo še veliko voda da bo spet prevladala resnica med nami ki nas v vsakdanjem življenju obmetavajo z lažmi.

Oglejte si tudi