Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Hodim, hodiš, hodimo

Na zalogi
SKU
9789616008556
Dodaj v primerjavo
Cena 28,50 €

Nekdo je zapisal, da je hoja kraljica zdravja. Izjemna misel in nasvet hkrati, da se končno prebudimo, stopimo stran od pisalne mize ali udobja ob gledanju televizijskega programa. Prav zato želim v tej knjigi predstaviti sto najzanimivejših in najprivlačnejših pohodniških in tematskih poti za vse, posebno pa za družine z otroki.

Dodaj na seznam želja

Organiziranih poti je po nekaterih podatkih kar 400, po drugi različici celo 700. Šele v zadnjih letih smo se tudi pri nas začeli zavedati pomena gibanja, ki naj postane del zdravega načina življenja. Hoja je prvinski način gibanja, ki od nas ne zahteva veliko, le primerno obutev in oblačilo, poleg tega še ustrezno opremo, na primer dodatno oblačilo, pohodne palice, vodo, morda kakšno okrepčilo, mobilni telefon, fotografski aparat in podobno.

Pri odločitvi o nujnosti hoje, ne le enkrat na teden ali nemara celo vsakih štirinajst dni, temveč vsak dan in načrtno, skladno seveda z vremenskimi razmerami, naj bi nas vodila skrb za naše lastno zdravje. V tem primeru tudi skrb za zdravje celotne družine, vključno z našimi otroki. Prav njim moramo posvečati vso pozornost in jim biti hkrati za zgled. Zato je prav, da otroke na hojo navajamo že od malih nog naprej.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789616008556
Leto izdaje 2021
Število strani 216
Dimenzije 21,5 x 14,5
Vezava Trda
Izdal Zavod Harlekin
Avtor Primož Hieng
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Hodim, hodiš, hodimo
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Hodim, hodiš, hodimo

Cena 28,50 €