V vrečki ni artiklov.
Iskreno o osebni rasti

Osebna rast

Vsak od nas živi v svojem telesu, razmišlja s svojimi možgani in čustvuje s svojim srčkom. Vsi smo edinstvena bitja. 

V knjigi Iskreno o osebni rasti  lahko najdete odgovore na naslednja vprašanja:

* Kako se soočati z minljivostjo?

* Kdo sem v resnici?

* Kaj me definira?

* Česa se bojim?

* Kaj sploh pomeni delo na sebi?

Osebna rast je pot, polna izzivov. Da se poglobimo v lastne vzorce, prepričanja in programe, potrebujemo veliko mero poguma in odločenosti, da zakorakamo iz cone udobja in si dovolimo iti onkraj dosedanjih gabaritov spoznavanja sebe ter lastnih odzivov na različne življenjske situacije. In vse to vam lahko ponudi knjiga Iskreno o osebni rasti.

Melita Kuhar ve, da ste pogumni. Poglobite se v njena razmišljanja v knjigi Iskreno o osebni rasti, ki izvirajo iz mnogih zgodb in izkušenj dela v Svetovalnici in iz lastnega procesa osebne rasti ter uvidov. Ta razmišljanja nosijo mnoge darove bolj zdravega odnosa do lastnega bivanja in življenja tukaj in zdaj – to pa je tudi tisto, kar največ šteje.

9789617090185 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/i/s/iskreno-o-osebni-rasti.png 9789617090185
22 EUR 2020-06-03 Zaloga: Na zalogi
novo

Iskreno o osebni rasti

Iskreno o osebni rasti Melita Kuhar

0

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 110 zlatnikov = 1,10 €.
Vsak od nas živi v svojem telesu, razmišlja s svojimi možgani in čustvuje s svojim srčkom. Vsi smo edinstvena bitja, ki se soočamo z vprašanji o minljivosti, kdo sem v resnici, kaj me definira, česa se bojim in kaj sploh pomeni delo na sebi?
Cena: 22,00 €
novo

Podrobnosti artikla Iskreno o osebni rasti

ISBN 9789617090185
Leto izdaje 2020
Število strani 186
Dimenzije 14,0 x 22,0
Vezava Mehka vezava
Izdal Založba Primus
Avtor Melita Kuhar

O avtorju Iskreno o osebni rasti

Melita Kuhar

Melita Kuhar je po izobrazbi univerzitetna diplomirana socialna pedagoginja in diplomirana socialna delavka. Mešanica osebnih in poslovnih izkušenj jo je pripeljala do zamisli, da bi ustanovila svojo Svetovalnico, torej nevtralni prostor, kjer lahko posameznikom in parom svetuje na vseh segmentih odnosov. Pri svojem delu s pridom uporablja svoje široko teoretično in akademsko znanje, močno razvito čustveno inteligenco in raznovrstne izkušnje z različnih področij človekovega čustvovanja in počutja. Melita Kuhar raziskuje odnose na vseh ravneh, saj so ravno odnosi neizčrpen vir osebnostnih sprememb in uspešnih razmerij. 

Več o Melita Kuhar

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).