V vrečki ni artiklov.
Iskreno o vzgoji in najstnikih

Starševstvo

Vsebina te knjige je svojevrsten poklon vsem, ki smo starši. Vsi imamo radi svoje otroke, a včasih težko sprejmemo dejstvo, da ima vsak od njih sebi lastno osebnost. Težave se še posebej pogosto pojavijo ob uporniških, neposlušnih in hormonov polnih najstnikih, ki pa kljub vsemu močno potrebujejo starševsko naklonjenost, podporo, ljubezen in posluh za težave, s katerimi se soočajo. 

Pogosto iskreno povem, da moramo pri vzgoji otrok najprej prevzgojiti sebe oziroma svoje programe in mehanizme delovanja, ki so v nas vtisnjeni s strani naših prednikov. Šele nato lahko slišimo, kaj otrok res potrebuje, in mu pomagamo na poti do zdrave in srečne odrasle osebe.  

V knjigi boste med drugim odkrili:

* Kaj je čuječe starševstvo

* Kako otroku reči ne in preživeti

* Kako otroka naučiti ravnanja z denarjem

* Kako dinamika med družinskimi člani (oče in sin, oče in hčerka, mama in hčerka, stari starši, tete in strici ...) vpliva na vzgojo otroka

* Kako otroka vzgajati, če se starša ločita

* Kako se spopasti s pogostimi izzivi vzgoje, na primer kadar najstnik laže, loputa z vrati, se noče učiti, je zasvojen s spletom in igricami, je nasilen, ima motnje hranjenja, kaže znake depresije ...

* Zakaj starš otroku ni prijatelj

* Kaj se zgodi, ko starši otroku ne dovolijo odrasti

* Kakšno je pravo ravnovesje med strogim in popustljivim staršem

* Kako svojih vzorcev ne prenašati na otroke

* Zakaj je dovolj, da smo dovolj dobri starši

 

9789617090017 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/i/s/iskreno-o-vzgoji-in-najstnikih.jpg 9789617090017
15.4 EUR 2020-09-28 Zaloga: Na zalogi
-30%

Iskreno o vzgoji in najstnikih

Iskreno o vzgoji in najstnikih Melita Kuhar

Na kavču v Svetovalnici

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 77 zlatnikov = 0,77 €.
Nemočni starši mi pogosto povedo, da imajo visokošolsko diplomo, izpit za avto in različne druge certifikate, le o zdravih principih vzgoje niso prejeli nobenega šolanja. 

Vroča cena: 15,40 €

Prihranek: 6,60 € (30%)

Redna cena: 22,00 €

Podrobnosti artikla Iskreno o vzgoji in najstnikih

ISBN 9789617090017
Leto izdaje 2019
Število strani 200
Dimenzije 14,0 x 22,0
Vezava Mehka vezava
Izdal Založba Primus
Avtor Melita Kuhar

O avtorju Iskreno o vzgoji in najstnikih

Melita Kuhar

Melita Kuhar je po izobrazbi univerzitetna diplomirana socialna pedagoginja in diplomirana socialna delavka. Mešanica osebnih in poslovnih izkušenj jo je pripeljala do zamisli, da bi ustanovila svojo Svetovalnico, torej nevtralni prostor, kjer lahko posameznikom in parom svetuje na vseh segmentih odnosov. Pri svojem delu s pridom uporablja svoje široko teoretično in akademsko znanje, močno razvito čustveno inteligenco in raznovrstne izkušnje z različnih področij človekovega čustvovanja in počutja. Melita Kuhar raziskuje odnose na vseh ravneh, saj so ravno odnosi neizčrpen vir osebnostnih sprememb in uspešnih razmerij. 

Več o Melita Kuhar

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Iskreno o vzgoji in najstnikih

Melita Kuhar

Vroča cena: 15,40 €

Prihranek: 6,60 € (30%)

Redna cena: 22,00 €

Iskreno o vzgoji in najstnikih

Oglejte si tudi