Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Izgubila sem tebe, a našla sem sebe

Na zalogi
SKU
3831077906523
Dodaj v primerjavo
Cena 15,00 €

Izgubila sem tebe a našla sem sebe, je resnična pripoved o tem, kako osebno krizo videti kot novo priložnost. Gre za nekakšen recept, ki pokaže, kako se pobrati nazaj po osebnem padcu in si postaviti nove temelje v svojem življenju in delovanju. 

Posnetek dogodka - S knjigo v roki: Maja Križnar: Izgubila sem tebe, a našla sem sebe na povezavi tukaj.

 
Dodaj na seznam želja

Prevara in izguba službe sta lahko super

Po prevari v partnerstvu in izgubi službe v zelo kratkem časovnem obdobju, sem se lotila dela na sebi. Želela sem razumeti, zakaj se mi je vse to zgodilo. Skozi različne situacije sem spoznavala in predelovala različne omejujoče vzorce v odnosih in poklicne omejitve, pri vsem tem pa sem se kasneje, po mnogih prejokanih nočeh, velikokrat tudi pošteno zabavala. Ko sem spoznavala svojo notranjost in čistila omejujoče vzorce, sem kmalu začela spoznavati tudi spremembe v okolici. Razrešila sem odnose z domačimi. Vzljubila sem svoje telo, iz katerega je pravzaprav samodejno odpadlo 16 kilogramov odvečne telesne teže, s katero sem se borila praktično skozi vse svoje življenje. Nekaj mesecev po izgubi službe pa sem se tudi samozaposlila ter stopila na pot uresničevanja svojih sanj in želja, s katerimi se čutim vedno bolj povezano.

Pristen odnos do sebe

Pri moji osebni transformaciji so mi pomagale tehnike meditacije, angelska terapija, pisanje in tudi eterična olja, ki so moja izkušanja naredila še bolj globoka. Naučila sem se, da je delo na sebi nikoli dokončana zgodba, ki sem ga spremenila v zabavo in užitek. Zaradi vseh lekcij in preizkušenj sem popolnoma spremenila način življenja in razmišljanja ter se naučila imeti rada samo sebe.

Čas nikoli ne bo pravi

Želim pokazati, da je vedno čas za spremembe in za drugačno delovanje, le pripravljeni moramo biti zavihati rokave in se zakopati sami vase. Delo na sebi je tisto, ki nam prinese rezultate. Odkrito pa povem tudi to, da tukaj žal ni čudežne tabletke, ki bi čez noč raztopila naše težave, saj smo le mi tisti, ki lahko delujemo in odkrivamo skrite globine nas samih, ob tem pa naj ne pozabim omeniti tudi dejstva, da je VREDNO. Vsak trenutek, ki smo ga namenili sebi in svoji spremembi je bogato nagrajen in tudi o teh nagradah piše knjiga.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 3831077906523
Leto izdaje 2017
Število strani 111
Dimenzije 14,9 x 21,0
Vezava Mehka
Izdal MičnaCvetlična
Avtor Maja Križnar
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Izgubila sem tebe, a našla sem sebe
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Izgubila sem tebe, a našla sem sebe

Cena 15,00 €