Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Izkušnje skorajšnje smrti

na zalogi pri dobavitelju- dobava 5-7 dni.
SKU
978-961-04-0435-4
Dodaj v primerjavo
Cena 19,90 €

Ta knjiga na prinaša dragocene informacije o vprašanju »velikega prehoda« ter pri tem upošteva tako razum kot vero. Avtor knjige je mnenja, da so obsmrtne izkušnje nebeška znamenja, ki nas opominjajo na našo duhovno naravo in nas odpirajo življenju, nevidnemu našim očem.

Dodaj na seznam želja

Obsmrtne izkušnje

Ali obstaja življenje po smrti? V zadnjem času se množijo pričevanja ljudi, ki so bili razglašeni za mrtve in so trdili, da so se vrnili iz »veličastnega kraja«. V večini primerov ti ljudje spremenijo svoje doživljanje sedanjega trenutka in se ne bojijo več smrti. V angleščini tovrstno doživetje imenujemo »NDE« oziroma Near Death Experience, v slovenščini pa so postale »obsmrtne izkušnje«. Tovrstne obsmrtne izkušnje so zelo nenavadne, zato so tudi predmet številnih znanstvenih raziskav, hkrati pa zbujajo pozornost Cerkve enako kot podobni skrivnostni pojavi, npr. prikazovanja ali čudeži.

Ta knjiga na podlagi verodostojnih pričevanj prinaša dragocene informacije o vprašanju »velikega prehoda« ter pri tem upošteva tako razum kot vero. Avtor Patrick Theillier je zdravnik, ki je bil od leta 1998 član medicinske komisije v Lurdu in je to službo opravljal do upokojitve. Po njegovem prepričanju so obsmrtne izkušnje nebeška znamenja, ki nas opominjajo na našo duhovno naravo in nas odpirajo življenju, nevidnemu našim očem.

Verniki ali ne, po branju te knjige se še enkrat vprašajte, ali se ne bi že na poti skozi ta svet pripravili še na nadaljevanje življenja po smrti?

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-04-0435-4
Leto izdaje 2018
Število strani 176
Dimenzije 13,0 x 19,0
Vezava Mehka
Izdal Družina
Avtor Patrick Theillier
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Izkušnje skorajšnje smrti
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Izkušnje skorajšnje smrti

Cena 19,90 €