V vrečki ni artiklov.
Joga za ženske po metodi iyengar

Joga

Urška Božič Križaj je, kot pravi, čisto navadna ženska. Tudi njo je življenje premetavalo in oporo je odkrila v jogi. Šolala se je pri B. K. S. Iyengarju, enem največjih jogijskih učiteljev, in njegovih učencih, svoje znanje pa nenehno izpopolnjuje.

Joga za ženske po metodi iyengar je prilagojena spreminjajočim se potrebam žensk med mesečnim ciklom in v življenju nasploh.

Pričujoči priročnik vam ponuja: 
- spoznavanje z jogo in metodo iyengar
- natančen opis položajev, od osnovnih do naprednejših, in njihovih koristi
- napotke za prilagojene različice, saj je vselej treba prisluhniti telesu
- zaporedja položajev za dobro počutje, energijo, telesno moč, uravnan mesečni cikel, blaženje PMS, nosečnost, poporodno obdobje
- nežno spodbudo za premagovanje tesnobe, odvisnosti, žalosti
- vadbo nadzora diha (pranajama) za še bogatejše izkušanje joge

Skozi osebno izkušnjo in preizkušnje nam priznana slovenska učiteljica joge za odrasle in otroke razkrije svojo zgodbo o strasteh, pasteh, raziskovanjih in luči na koncu predora. Daruje nam orodja za zdravje telesa, duše in uma ter nas vabi, da se ji na poti joge pridružimo.

Iyengar

B. K. S. Iyengar velja za eno izmed največjih avtoritet joge na svetu. Jogo je na svojevrsten in izviren način prakticiral in učil skoraj 80 let. Umrl je avgusta 2014 star 95 let, za sabo pa pustil čudovit biser izročila takoimenovane Iyengar joge, metode poučevanja in prakticiranja joge, ki ji sledi več milijonov učencev po celem svetu. Napisal je številne knjige o vadbi joge in filozofiji, od katerih so najbolj znane Light on Yoga, Light on Pranayama, Light on Yoga Sutras of Patanjali, Tree of Yoga, Light on Life, ki so bile prevedene v številne jezike.

B. K. S. Iyengar je bil zagotovo eden izmed najbolj priznanih jogijev na svetu, ki je dosegel, da se je joga razširila in razvila tudi na Zahodu. Njegova zapuščina je neprecenljiva, obsežna in kompleksna, vsekakor bo pa še dolgo svetila na nas ter nas navdihovala in razsvetljevala.

9789610146070 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/j/o/joga-za-zenske-po-metodi-iyengar.jpg 9789610146070
24.99 EUR 2020-07-13 Zaloga: Na zalogi

Joga za ženske po metodi iyengar

Joga za ženske po metodi iyengar Urška Božič Križaj

Vadba za boljše življenje

Knjiga je prilagojena spreminjajočim se potrebam žensk med mesečnim ciklom in v življenju nasploh. Priročnik vam ponuja spoznavanje z jogo, natančen opis položajev,nežno spodbudo za premagovanje tesnobe, odvisnosti, žalosti ter vadbo nadzora diha za še bogatejše izkušanje joge.  
Cena: 24,99 €

Podrobnosti artikla Joga za ženske po metodi iyengar

ISBN 9789610146070
Leto izdaje 2018
Število strani 208
Dimenzije 22,0 x 16,0
Vezava Mehka vezava
Izdal Založba Mladinska knjiga d.d.
Avtor Urška Božič Križaj

O avtorju Joga za ženske po metodi iyengar

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).
Joga za ženske po metodi iyengar

Oglejte si tudi