V vrečki ni artiklov.
Kabala in moč sanjanja – Prebujanje vizionarstva

Sanjanje

Sanjanje ni nekaj, kar počne um samo takrat, ko spimo. Sanjamo ves čas.

Če človekov zavestni um ostane buden, medtem ko spi in sanja, sanjajoči um pa manifestira njegovo dnevno zavest, človek doseže revolucionarno zavest ali vizionarstvo.

Vizionarstvo je pot samouresničtve.

Catherine Shainber s pomočjo mitov in pripovedi sredozemskih ljudstev pojasnjuje bistvo vizionarskega sanjanja, kakšrnega je v 13. stoletju učil sefardski Jud, kabalist Issac the Blind ali Izak Slepi.

Osvojite starodavne ezoterične tehnike odkrivanja skrivnosti sanjajočega uma in spodbujanja intuitivne moči. Postanite zavestni "sanjalec", vizionar notranje transformacije in stopite na pot samouresničtve.

Catherine Shainberg je doktorica psihologije, zdravilka in mentorica z zasebno prakso v New Yorku.

Leta 1982 je tam ustanovila Šolo podob, v okviru katere poučuje tehnike vizionarskega sanjanja in umerjanja namena, ki izvirajo iz starodavnega izročila sefardskih Judov.

Deset let je v Jeruzalemu spoznavala kabalo luči pod vodstvom priznane kabalistke Colette Aboulker-Muscat in v naslednjih letih sodelovala tudi z drugimi znanimi mojstri kabale.


Catherine Shainberg predava, prireja delavnice in ima privržence po vsem svetu.

Kabala in moč sanjanja

 

V knjigi Kabala in moč sanjanja so predstavljene starodavne ezoterične tehnike odkrivanja skrivnosti sanjajočega uma in spodbujanja intuitivne moči. 

Postanite zavestni "sanjalec", vizionar notranje transformacije in stopite na pot samouresničtve.

"Sanje so pomembne zaradi svoje neposredne komunikacije, ki nam sporoča, kaj se dogaja v telesu in psihi. So čisti kanal do našega duševnega, duhovnega in čustvenega doživljanja, ki se spontano sprožajo, ko uravnovešeno uporabljamo obe možganski hemisferi. Na levi hemisferi osnovana družba danes zavrne svet desne polovice, s tem pa zapre poti v globine, ki nas delajo odtujene od sebe in drugega od drugega."

Knjiga govori o procesu sanjanja, ki izhaja iz naše desne možganske polovice in je neprenehen naravni proces tako kot dihanje. Biti v stiku s svojim delom uma, ki kaže podobe, omogoči dotik lastne resnice v vseh življenjskih okoliščinah.

Kabalisti pravijo temu uvid - YERIDA, spust v Merkabo, palačo znotraj sebe.

V knjigi so številne vizualizacijske vaje, ki vam bodo pomagale izkoristiti brezmejen potencial sanj in vas dosledno ter varno vodile globlje vase.978-961-6804-71-4 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/k/a/kabala_in_moc_sanjanja.jpg 978-961-6804-71-4
24 EUR 2021-08-09 Zaloga: Na zalogi

Kabala in moč sanjanja – Prebujanje vizionarstva

Kabala in moč sanjanja – Prebujanje vizionarstva Catherine Shainberg

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 120 zlatnikov = 1,20 €.
Sanjanje ni nekaj, kar počne um samo takrat, ko spimo. Sanjamo ves čas.
Cena: 24,00 €

Podrobnosti artikla Kabala in moč sanjanja – Prebujanje vizionarstva

ISBN 978-961-6804-71-4
Leto izdaje 2013
Število strani 257
Dimenzije 14,0 x 22,0
Vezava Mehka vezava
Izdal Založba Primus
Avtor Catherine Shainberg

    Kategorije

O avtorju Kabala in moč sanjanja – Prebujanje vizionarstva

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).
Kabala in moč sanjanja – Prebujanje vizionarstva

Oglejte si tudi