Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Kako navežemo stik z umrl

Ni na zalogi
SKU
16665
Cena 21,90 €
Če želite navezati stik s preminulimi najdražjimi, raziskati hišo, v kateri straši, ali samo zadovoljiti lastno radovednost po zunajzemeljskem, je knjiga Kako navežemo stik z umrlimi pravi priročnik. Konstantinos, avtor knjige, je več kot dvanajst let eksperimentiral z vstopanjem v duhovni svet in je imel uspeh z vsako tehniko, ki je opisana v tej knjigi.
Dodaj na seznam želja

Če želite navezati stik s preminulimi najdražjimi, raziskati hišo, v kateri straši, ali samo zadovoljiti lastno radovednost po zunajzemeljskem, je knjiga Kako navežemo stik z umrlimi pravi priročnik. Konstantinos, avtor knjige, je več kot dvanajst let eksperimentiral z vstopanjem v duhovni svet in je imel uspeh z vsako tehniko, ki je opisana v tej knjigi.

Knjiga vsebuje vrsto preprostih navodil, kako uporabimo običajne elektronske naprave, kot so diktafon, videokamera in računalnik, da vzpostavimo stik, posnamemo duhovne fenomene in vzpostavimo dvosmerno komunikacijo v živo z duhovnim svetom!

Knjiga nas nauči, kako posnamemo elektronske glasovne fenomene z diktafonom, uporabimo radijski šum in omogočimo duhovom glas, posnamemo duhove z videokamero, spodbudimo duhove, da uporabijo računalnik ali telefon, uporabimo starodavno umetnost zrenja, da bi videli duhove, vzpostavimo telepatski kontakt z umrlimi in kako vodimo seanso.

Avtor zagotavlja, da navezovanje stikov z umrlimi na noben način ne ogroža ne duše ne psihe. Duševna bolezen ne more nikoli nastati zaradi navezovanja stikov z onstranstvom na načine, ki so opisani v tej knjigi.
Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-6005-91-3
Leto izdaje 2010
Število strani 256
Dimenzije 12,5 × 19,5
Izdal Ara
Avtor Konstantinos
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Kako navežemo stik z umrlimi
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Kako navežemo stik z umrl

Cena 21,90 €