Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Kam z mulcem po Sloveniji

Na zalogi
SKU
9789610154778
Dodaj v primerjavo
Cena 29,99 €

Prvi priročnik avtoric priljubljenega družinskega popotniškega bloga kamzmulcem.si za aktivne družine z majhnimi otroki. V njem so zbrale 62 idej za izlete in doživetja po vsej Sloveniji, od Prekmurja do Primorja, primerne za potepanja z dojenčkom, malčkom na poganjalčku ali navdušenim pohodnikom. Doživetja, ki se jih boste z veseljem spominjali, tudi ko najmlajši odrastejo.

Dodaj na seznam želja

Kam z mulcem

Vsi, ki želite čim več prostega časa preživeti z mulci aktivno in v naravi, boste v priročniku Kam z mulcem po Sloveniji našli 62 izletov in doživetij po vsej Sloveniji in za otroke vseh starosti, 10 ključnih nasvetov za kar se da sproščena potepanja, predloge za izlete v okolici in še spletne naslove, zemljevid in ostale koristne informacije, ki vam bodo pomagale najti primerno dogodivščino.

Ker so ustvarjalke bloga prepričane, da ni boljše popotnice za življenje od doživetij v naravi, spoznavanja novih krajev, raznovrstnosti in drugačnosti, vas želijo s knjigo spodbuditi, da bi se vsi skupaj večkrat odpravili ven. Ob kopici preverjenih idej in praktičnih nasvetov, ki so jih za vas zbrale strastne popotnice in mame, so lahko tudi vaši prosti popoldnevi polni sproščenih doživetij.

Štiri mamice, prijateljice iz gimnazijskih let in vse strastne raziskovalke sveta, so začele pred leti na blogu kamzmulcem.si zbirati in zapisovati ideje, doživetja in vtise z družinskih pustolovščin od blizu in daleč. S svojimi družinami so prečesale Slovenijo in obiskale kar 48 držav. Tako se je z leti na njihovem blogu nabrala prava zakladnica nasvetov in namigov za aktivne družine – da so veseli otroci in starši zadovoljni.

Vsi, ki si želite čim več časa s svojimi mulci preživeti aktivno v naravi, boste v priročniku našli:
• 62 izletov in doživetij z mulci po vsej Sloveniji;
• 10 ključnih nasvetov za bolj sproščena doživetja z otroki;
• ideje, kaj vse je mogoče z mulci na posameznem izletu doživeti;
• predloge za izlete v okolici;
• spletne naslove za dodatne informacije;
• zemljevid z oštevilčenimi izleti;
• dvostransko koristno preglednico izletov za lažjo odločitev;
• podrobno stvarno in imensko kazalo;
• koristne podatke o izhodišču, trajanju, dostopu …

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789610154778
Leto izdaje 2019
Število strani 278
Dimenzije 16,0 x 24,0
Vezava Mehka
Izdal Mladinska knjiga Založba d.d.
Avtor Več avtorjev
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Kam z mulcem po Sloveniji
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Kam z mulcem po Sloveniji

Cena 29,99 €