V vrečki ni artiklov.
Kam z mulcem po Sloveniji

Kam z mulcem

Vsi, ki želite čim več prostega časa preživeti z mulci aktivno in v naravi, boste v priročniku Kam z mulcem po Sloveniji našli 62 izletov in doživetij po vsej Sloveniji in za otroke vseh starosti, 10 ključnih nasvetov za kar se da sproščena potepanja, predloge za izlete v okolici in še spletne naslove, zemljevid in ostale koristne informacije, ki vam bodo pomagale najti primerno dogodivščino.

Ker so ustvarjalke bloga prepričane, da ni boljše popotnice za življenje od doživetij v naravi, spoznavanja novih krajev, raznovrstnosti in drugačnosti, vas želijo s knjigo spodbuditi, da bi se vsi skupaj večkrat odpravili ven. Ob kopici preverjenih idej in praktičnih nasvetov, ki so jih za vas zbrale strastne popotnice in mame, so lahko tudi vaši prosti popoldnevi polni sproščenih doživetij.

Štiri mamice, prijateljice iz gimnazijskih let in vse strastne raziskovalke sveta, so začele pred leti na blogu kamzmulcem.si zbirati in zapisovati ideje, doživetja in vtise z družinskih pustolovščin od blizu in daleč. S svojimi družinami so prečesale Slovenijo in obiskale kar 48 držav. Tako se je z leti na njihovem blogu nabrala prava zakladnica nasvetov in namigov za aktivne družine – da so veseli otroci in starši zadovoljni.

Vsi, ki si želite čim več časa s svojimi mulci preživeti aktivno v naravi, boste v priročniku našli:
• 62 izletov in doživetij z mulci po vsej Sloveniji;
• 10 ključnih nasvetov za bolj sproščena doživetja z otroki;
• ideje, kaj vse je mogoče z mulci na posameznem izletu doživeti;
• predloge za izlete v okolici;
• spletne naslove za dodatne informacije;
• zemljevid z oštevilčenimi izleti;
• dvostransko koristno preglednico izletov za lažjo odločitev;
• podrobno stvarno in imensko kazalo;
• koristne podatke o izhodišču, trajanju, dostopu …

9789610154778 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/7fcb6c8101ee80c32a9da7dd78e8d271/k/a/kam-z-mulcem-po-sloveniji.jpg 9789610154778
29.99 EUR 2021-10-01 Zaloga: Na zalogi

Kam z mulcem po Sloveniji

Kam z mulcem po Sloveniji Več avtorjev

Izleti in doživetja za otroke vseh starosti

Prvi priročnik avtoric priljubljenega družinskega popotniškega bloga kamzmulcem.si za aktivne družine z majhnimi otroki. V njem so zbrale 62 idej za izlete in doživetja po vsej Sloveniji, od Prekmurja do Primorja, primerne za potepanja z dojenčkom, malčkom na poganjalčku ali navdušenim pohodnikom. Doživetja, ki se jih boste z veseljem spominjali, tudi ko najmlajši odrastejo.
Cena: 29,99 €

Podrobnosti artikla Kam z mulcem po Sloveniji

ISBN 9789610154778
Leto izdaje 2019
Število strani 278
Dimenzije 16,0 x 24,0
Vezava Mehka vezava
Izdal Založba Mladinska knjiga d.d.
Avtor Več avtorjev

O avtorju Kam z mulcem po Sloveniji

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).
Kam z mulcem po Sloveniji

Oglejte si tudi