Pot osebne preobrazbe in duhovnega opolnomočenja s pomočjo 7 nadangelov

V vrečki ni artiklov.

Kar mirno

Kar mirno Dr. Jill Weber

Preverjene tehnike za zaustavljanje tesnobe

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 181 zlatnikov = 1,81 €.
V današnjem prezaposlenem svetu, ki ves čas dirja sem ter tja, je tesnoba hočeš nočeš postala pogosta spremljevalka sodobnega človeka. Čeprav je psihologija še zelo mlada znanstvena veda, pa nam lahko pri tem zelo pomaga z znanstveno preverjenimi in utemeljenimi preprostimi tehnikami, ki po besedah avtorice, dr. Jill Weber, klinične psihologinje iz Washingtona, D.C., pomagajo večini ljudi. Samo v sebi je potrebno verjeti, da si lahko pomagate, obenem pa se naučiti v pravem trenutku prepoznati tesnobo in jo ugnati v kozji rog.
 
Cena: 25,99 €

Podrobnosti artikla

ISBN 978-961-7079-04-3
Leto izdaje 2019
Število strani 250
Dimenzije 13,5 x 21,0
Avtor Dr. Jill Weber
Vezava Mehka
Izdal Zavod Gaia planet
Kategorija Stres, depresija in čustvene stiske

O avtorju

Dr. Jill Weber je klinična psihologinja z več kot 15 let izkušnjami z zdravljenjem otrok in odraslih s tesnobo v svoji zasebni psihološki ordinaciji, pomaga pa tudi pri depresiji, odpravljanju nenadzorovane jeze, napadih panike, nizki samopodobi in podobnih težavah. Piše blog za revijo s psihološkimi članki Psychology Today in članke za revijo USA Today ter časopis The Washington Post, v goste pa so jo kot strokovno komentatorko povabili tudi že na CNN. Dr. Webrova je avtorica serije knjig o formuli za odnose, The Relationship Formula Series, v katerih je govora tudi o tem, kako si okrepiti samozavest, ustvarjati tesnejše odnose s soljudmi in prepoznavati toksične odnose. Za več informacij o njej obiščite njeno spletno stran www.drjillweber.com.

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

Sara

Objavljeno 16.01.2020

S to knjigo sem premagala del moje tesnobe. Še

S to knjigo sem premagala del moje tesnobe. Še vedno se borim proti tesnobi, vendar mi je s pomočjo te knjige veliko lažje. Sara

Oglejte si tudi