Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Karma v horoskopu 1. del

Na zalogi
SKU
9789617033281
Dodaj v primerjavo
Cena 19,90 €

Knjiga Karma v horoskopu vam bo postregla z neverjetnim Molotovim koktajlom različnih znanosti in vse je postavljeno v poljuden in razumljiv kontekst psihološke astrologije, začinjeno z iskrivim avtorjevim slogom.

Dodaj na seznam želja

Karma

Knjiga Karma v horoskopu vam bo postregla z neverjetnim Molotovim koktajlom astrologije, fizike, matematike, ekonomije, zgodovine, kvantne fizike, financ, kognitivne psihologije, antropologije, religij, antične filozofije, globinske psihologije, mistike astronomije..., vse postavljeno v poljuden in razumljiv kontekst psihološke astrologije, začinjeno z iskrivim avtorjevim slogom.

Če ste kdaj razmišljali o karmi, reinkarnaciji, psihološki in karmični astrologiji, potem je pred vami edinstvena knjiga slovenskega avtorja, knjiga, ki je nikakor ne smete preskočiti.

So ljudem besede astrologija in karma smešne? Potem jih Dante, Konfucij, Bacon, Tomaž Akvinski, Pitagora, Twain, Pasteur, D. H. Lawrence, Nostradamus, Hipokrat, R. W. Emerson, Newton, Einstein, Platon, J. P. Morgan, Reagan, Roosevelt, Franklin, Jung, Goethe, Shakespeare, Kepler … očitno niso vredni.

Avtor nam skozi knjigo pričara občutek, da so zapletene in misteriozne skrivnosti življenja, kot je karma,  v bistvu zelo preproste. Samo predsodkov se je treba znebiti. In na nauk o karmi se predsodki lepijo kot muhe na sladoled. Po nepotrebnem. Skratka − greha vredno!

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789617033281
Leto izdaje 2018
Število strani 300
Dimenzije 14,0 x 22,0
Vezava Mehka
Izdal Založba Primus
Avtor Dr. Samo Javornik
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Karma v horoskopu 1. del
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Karma v horoskopu 1. del

Cena 19,90 €