Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Keto dieta

na zalogi pri dobavitelju- dobava 5-7 dni.
SKU
9789617090208
Dodaj v primerjavo
Cena 27,90 €

Ketogena dieta je dandanes dieta z najhitreje rastočim številom privržencev na svetu, in to upravičeno. Če jo izvajamo pravilno, dokazano porabljamo maščobne zaloge, zmanjšajo se vnetja, zavira se napredovanje raka, z njo uravnavamo hormone in črevesne bakterije, lajšamo nevrološka obolenja in si celo podaljšujemo življenjsko dobo. Na žalost se številni ljudje ne zavedajo nekaterih ključnih dejavnikov, ki so nujni za njen uspeh, s čimer si tlakujejo pot do občutka nemoči, neuspeha in poslabšanja.

Dodaj na seznam želja

Keto dieta

V Keto dieti dr. Josh Axe razjasni, kako je v resnici, in po korakih ponudi temeljita in neposredna navodila, kako ostati zdrav vse življenje. Za razliko od drugih knjig o tej temi Keto dieta navaja in podrobno opisuje pet različnih ketogenih protokolov ter pojasnjuje, zakaj je izbira pravega nujna za vaše telo in vaš življenjski slog, če želite, da vam uspe.

V knjigi boste našli vse, kar potrebujete, da se lahko za vselej poslovite od trdovratne maščobe in kroničnih bolezni, vključno z:

•    nakupovalnimi seznami

•    okusnimi recepti

•    programi telesne vadbe

•    dostopnimi razlagami znanstvene podlage učinkovite diete

•    petimi različnimi keto načrti in navodili, kako izbrati tistega, ki vam je najbolj pisan na kožo!

Ketogeni prehranjevalni program je znanstveno utemeljena pot do zmanjšanja vnetja, odprave hormonskih neravnovesij, sprožitve hujšanja in preoblikovanja zdravja tako, da imate kar se da dobre možnosti za prihodnost brez bolezni.

Gre za pristop z veliko maščob, zmerno količino beljakovin in zelo malo ogljikovih hidratov – za edinstveno kombinacijo, ki doseže nekaj, česar ne more nobena druga dieta: v temeljih spremeni način porabljanja kalorij v vašem telesu.

Ketozo lahko dosežemo s postom, pa tudi s ketogeno dieto.

Kaj se dogaja v našem telesu, ko smo v ketozi?

-    Naše telo izloča manj inzulina, zato se zgodi dvoje: skladiščimo manj maščobe in raven krvnega sladkorja se uravna –  s tem upade tveganje za pojav sladkorne bolezni.

-    Raven trigliceridov in slabega (LDL) holesterola upade, dobrega (HDL) holesterola pa se zviša – vsi ti dejavniki varujejo zdravje srca.

-    Izboljša se naravna sposobnost boja proti raku, saj je sladkor gorivo, ki ga rakave celice potrebujejo za preživetje.

Raziskave kažejo, da ketogena dieta z zelo malo ogljikovimi hidrati lahko morda celo izstrada in skrči tumorje.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789617090208
Leto izdaje 2020
Število strani 384
Dimenzije 14,00 x 22,00
Vezava Mehka
Izdal Založba Primus
Avtor Josh Axe
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Keto dieta
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Keto dieta

Cena 27,90 €