KNJIGA MESECA - svetovna uspešnica Moč Zemlje + GRATIS dostava:)

V vrečki ni artiklov.
Knjiga za očete

Knjiga obravnava vrsto vidikov in »zadreg« v katerih se lahko znajdejo moški v trenutku, ko postanejo očetje. Zakaj otroci potrebujejo očeta? Na kaj mora biti oče še posebej pozoren pri vzgoji otrok? Kako je lahko moški kljub temu, da prevzame v družini enakovredno vlogo pri vzgoji otrok, vseeno uspešen v svojem poklicu?

To je le nekaj vprašanj na katere odgovore bo bralec našel v Knjigi za očete. Poleg tega se avtorja ne osredotočata zgolj na razmerje med očetom in otroki, ampak pokažeta tudi na marsikatero dilemo v partnerskem odnosu, ki nastopi z rojstvom otroka, ter prikažeta nekatere praktične rešitve za njegovo izboljšanje oziroma okrepitev.    

 

Nedogmatična, polna humorja in usmerjena v prakso - knjiga, ki opogumlja ter navdušuje za najlepšo nalogo v življenju! 

Moški svojo očetovsko vlogo danes jemljejo bolj resno kot kdajkoli prej: čimveč časa bi radi preživeli s svojimi otroki in aktivno sooblikovali vzgojo. Toda nova vloga poraja mnoga vprašanja. 

Avtorja Volker Baisch in Bernd Neumann se kot očeta skupno devetih otrok izvrstno znajdeta v svetu očetovstva. Posredujeta očetovski "know-how", odgovarjata na najpomembnejša vprašanja ter pokažeta, kako je mogoče reševati probleme - vseeno ali si želite več časa zase, ali vas skrbi, da bi vas kot zavzetega očeta v krogu očetov ne jemali več resno.

DODATNO:  intervjuji s strokovnjakom za raziskovanje možganov prof. dr. Geraldom Hünterjem, terapevtom za pare dr. Hansom Jellouschkom, patrom Anselmom Grünom ter soustanoviteljem nemške strokovne mreže za pomoč očetom, dr. Thomassom Gesterkampom.

978-961-261-358-7 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/k/n/knjiga_za_ocete.jpg 978-961-261-358-7
24.99 EUR 2021-06-26 Zaloga: Na zalogi

Knjiga za očete

Knjiga za očete Bernd Neumann Volker Baisch

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 124 zlatnikov = 1,24 €.
Knjiga obravnava vrsto vidikov in »zadreg« v katerih se lahko znajdejo moški v trenutku, ko postanejo očetje. Zakaj otroci potrebujejo očeta? Na kaj mora biti oče še posebej pozoren pri vzgoji otrok? Kako je lahko moški kljub temu, da prevzame v družini enakovredno vlogo pri vzgoji otrok, vseeno uspešen v svojem poklicu? To je le nekaj vprašanj na katere odgovore bo bralec našel v Knjigi za očete. Poleg tega se avtorja ne osredotočata zgolj na razmerje med očetom in otroki, ampak pokažeta tudi na marsikatero dilemo v partnersk...
Cena: 24,99 €

Podrobnosti artikla Knjiga za očete

ISBN 978-961-261-358-7
Leto izdaje 2014
Število strani 145
Dimenzije 14,0 x 23,0
Vezava Mehka vezava
Izdal Založba Didakta
Avtor Bernd Neumann
Volker Baisch

O avtorju Knjiga za očete

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).