V vrečki ni artiklov.
Komu izstaviti račun? Izzivanja in madeži

Avtor začenja s tezo, kako je boljševizem vstopal v naš prostor celo s pomočjo prijateljevanja s Hitlerjem, s ciljem da bo ustvaril komunizem, družbo prihodnosti. Ta politični model je sprožil nasilje, spreminjanje vrednot, zavladal je nad vsem do lastne izčrpanosti, potem je – izginil.

Ta ideologija je nas zapustila brez slovesa, spet smo na začetku, v kapitalizmu. A za preobrat v »družbo prihodnosti« je bilo v Sloveniji skoraj sto tisoč mrtvih, storjenih mnogo krivic, povzročena je bila velika materialna škoda, formalno zgolj zaradi nekaj sto mrtvih okupatorskih vojakov kot vzroku morije, sicer pa se je sprožila državljanska vojna z namenom, revolucionarno spremeniti slovensko družbo.


Komunistična religija je prišla krvavo, sprla slovenski narod, zavladala in vladala do lastne onemoglosti. Po tem polomu so v vsej moči ostali njeni protagonisti, ki so se brez sramu prelevili iz tovarišev v gospode, iz komunistov pa v demokrate. Pravo nasprotje etičnim standardom, celo prvotni religiji. In sedaj le komu izstaviti račun, ker so najbolj odgovorni nosilci te ideologije izgubili spomin, ali pa so – izginili.


Avtor ponuja vrsto inovativnih nasvetov za izhod iz tega zavoženega stanja in za slovenski narod usodno neugodnih procesov, ki zahtevajo več aktualnega znanja, predvsem pa gibkosti v odločitvah, da še ostanemo gospodarji na svoji zemlji, predvsem pa umiritev duha, odpuščanje in nujnost narodne sprave.

978-961-9335-30-7 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/k/o/komu_izstaviti.jpg 978-961-9335-30-7
60 EUR 2021-05-18 Zaloga: Na zalogi

Komu izstaviti račun? Izzivanja in madeži

Komu izstaviti račun? Izzivanja in madeži Julij Bertoncelj

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 300 zlatnikov = 3,00 €.
Avtor začenja s tezo, kako je boljševizem vstopal v naš prostor celo s pomočjo prijateljevanja s Hitlerjem, s ciljem da bo ustvaril komunizem, družbo prihodnosti. Ta politični model je sprožil nasilje, spreminjanje vrednot, zavladal je nad vsem do lastne izčrpanosti, potem je – izginil. Ta ideologija je nas zapustila brez slovesa, spet smo na začetku, v kapitalizmu. A za preobrat v »družbo prihodnosti« je bilo v Sloveniji skoraj sto tisoč mrtvih, storjenih mnogo krivic, povzročena je bila velika materialna škoda, formalno zgolj zaradi nekaj st...
Cena: 60,00 €

Podrobnosti artikla Komu izstaviti račun? Izzivanja in madeži

ISBN 978-961-9335-30-7
Leto izdaje 2012
Število strani 527
Dimenzije 13,0 x 19,5
Vezava Trda vezava
Izdal Samozaložba
Avtor Julij Bertoncelj

O avtorju Komu izstaviti račun? Izzivanja in madeži

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).