Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Komu izstaviti račun? Izzivanja in madeži

Na zalogi
SKU
978-961-9335-30-7
Dodaj v primerjavo
Cena 60,00 €

Avtor začenja s tezo, kako je boljševizem vstopal v naš prostor celo s pomočjo prijateljevanja s Hitlerjem, s ciljem da bo ustvaril komunizem, družbo prihodnosti.

Ta politični model je sprožil nasilje, spreminjanje vrednot, zavladal je nad vsem do lastne izčrpanosti, potem je – izginil. Ta ideologija je nas zapustila brez slovesa, spet smo na začetku, v kapitalizmu.

A za preobrat v »družbo prihodnosti« je bilo v Sloveniji skoraj sto tisoč mrtvih, storjenih mnogo krivic, povzročena je bila velika materialna škoda, formalno zgolj zaradi nekaj sto mrtvih okupatorskih vojakov kot vzroku morije, sicer pa se je sprožila državljanska vojna z namenom, revolucionarno spremeniti slovensko družbo.

Dodaj na seznam želja

Avtor začenja s tezo, kako je boljševizem vstopal v naš prostor celo s pomočjo prijateljevanja s Hitlerjem, s ciljem da bo ustvaril komunizem, družbo prihodnosti. Ta politični model je sprožil nasilje, spreminjanje vrednot, zavladal je nad vsem do lastne izčrpanosti, potem je – izginil.

Ta ideologija je nas zapustila brez slovesa, spet smo na začetku, v kapitalizmu. A za preobrat v »družbo prihodnosti« je bilo v Sloveniji skoraj sto tisoč mrtvih, storjenih mnogo krivic, povzročena je bila velika materialna škoda, formalno zgolj zaradi nekaj sto mrtvih okupatorskih vojakov kot vzroku morije, sicer pa se je sprožila državljanska vojna z namenom, revolucionarno spremeniti slovensko družbo.


Komunistična religija je prišla krvavo, sprla slovenski narod, zavladala in vladala do lastne onemoglosti. Po tem polomu so v vsej moči ostali njeni protagonisti, ki so se brez sramu prelevili iz tovarišev v gospode, iz komunistov pa v demokrate. Pravo nasprotje etičnim standardom, celo prvotni religiji. In sedaj le komu izstaviti račun, ker so najbolj odgovorni nosilci te ideologije izgubili spomin, ali pa so – izginili.


Avtor ponuja vrsto inovativnih nasvetov za izhod iz tega zavoženega stanja in za slovenski narod usodno neugodnih procesov, ki zahtevajo več aktualnega znanja, predvsem pa gibkosti v odločitvah, da še ostanemo gospodarji na svoji zemlji, predvsem pa umiritev duha, odpuščanje in nujnost narodne sprave.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-9335-30-7
Leto izdaje 2012
Število strani 527
Dimenzije 13,0 x 19,5
Vezava Trda
Izdal Samozaložba
Avtor Julij Bertoncelj
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Komu izstaviti račun? Izzivanja in madeži
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Komu izstaviti račun? Izzivanja in madeži

Cena 60,00 €