Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Kradi kot umetnik

Ni več v prodaji
SKU
978-961-287-013-3
Cena 17,00 €

Kleon je črpal iz izkušenj, ki jih je nabiral skoraj desetletje, ko je poskušal ugotoviti, kako biti umetnik. Po tistem, ko je začel svoja spoznanja deliti z drugimi, je dognal, da ne koristijo le umetnikom. Namenjena so vsakomur, zato: »Te ideje so za vse, ki poskušajo v svoje življenje in delo vnesti ščepec ustvarjalnosti. (To bi moralo pomeniti vse med nami.) Drugače rečeno: ta knjiga je zate. Kdorkoli si in karkoli počneš.«

Dodaj na seznam želja

Ni ti treba biti genij, samo bodi to, kar si – to je sporočilo Austina Kleona, mladega pisatelja in umetnika, ki ve, da je ustvarjalnost povsod okrog nas. Samo – ukrasti jo je treba. Knjiga Kradi kot umetnik je nekakšen manifest digitalne dobe.

Ko so Kleona prosili, naj pripravi govor za študente na kolidžu v New Yorku, je povzel 10 načel, o katerih si je želel, da bi jih sam slišal, ko si je utiral poklicno pot. Posnetek govora je pritegnil množično pozornost na socialnih omrežjih, Kleon pa se je odločil načela podrobneje predstaviti v knjigi.

Nastal je zabaven, praktičen, vzpodbuden in nadvse izviren priročnik, prežet z novimi spoznanji in resnicami o kreativnosti: nič ni izvirno, prepusti se vplivom, zbiraj ideje in jih na novo premisli, da bi našel svoj stil. Bodi razumen, izogibaj se zadolženosti in ne tvegaj dolgčasa.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-287-013-3
Leto izdaje 2017
Število strani 160
Dimenzije 15,2 × 15,2
Vezava Mehka
Izdal Modrijan
Avtor Austin Kleon
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Kradi kot umetnik
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Kradi kot umetnik

Cena 17,00 €