V vrečki ni artiklov.
Kraljestvo starih Slovenov

Sloveni

Vsa staroslovenska ljudstva so govorila en sam samcat jezik in prav to je kronski dokaz, da vsa izvirajo iz istega rodu, namreč Jafetovega, najstarejšega Noetovega sina. Zato lahko zgodovini naših prednikov sledimo od časa po zadnjem vesoljnem potopu, kar stori tudi Orbini.

Vatikan je knjigo dve leti po izidu prepovedal in jo uvrstil v svoj spisek prepovedanih knjig, saj preveč natančno in jasno dokazuje prevlado starih Slovenov, teh potomcev prvih ljudi, vse od bronaste dobe naprej, jasno pa tudi pove, da ko so v drugi polovici prvega tisočletja stari Sloveni zasedli naše kraje, so tamkajšnji domačini govorili en in isti staroslovenski jezik!

Knjiga je živi in prepričljivi dokaz o neveljavnosti, lažnosti in zmotnosti zahodnoevropske ‒ s tem pa tudi slovenske ‒ uradne zgodovine, ki se pokorno drži za krilo pangermanske dogme. Po Orbiniju so bili naši poganski staroslovenski predniki pred vzponom grško-rimske civilizacije nesporni vladarji celotnega znanega sveta, predvsem Evrope, Male Azije in Severne Afrike.

Pozneje so prav oni uničili rimsko cesarstvo ter  nato več kot pol tisočletja ropali in plenili po vsem svetu in ustanavljali številna kraljestva ‒ nekatera med njimi obstajajo še danes kot narodne države: Rusija, Poljska, Češka …

Kot je iz Orbinijevega pisanja razvidno, je tujim vladarjem naposled uspelo slovenska ljudstva ukrotiti šele s spreobrnitvijo v krščanstvo.

9789617036404 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/k/r/kraljestvo-starih-slovenov.jpeg 9789617036404
25 EUR 2020-04-03 Zaloga: Na zalogi

Kraljestvo starih Slovenov

Kraljestvo starih Slovenov Mauro Orbini

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 125 zlatnikov = 1,25 €.
Zgodovina Dubrovčana in mljetskega opata doma Mavra Orbinija, ki je prvič izšla z naslovom Il Regno di Slavi leta 1601, opisuje izvor skoraj vseh ljudstev, ki so govorila staroslovensko, opiše tudi njihova številna in različna zavojevanja v Evropi, Aziji in Afriki, razvoj njihovih kraljestev, njihova starodavna verovanja in obdobje njihovega pokristjanjenja. Ime (stari) Sloveni je sorazmerno mlado in naši predniki so pred tem imeli številna druga imena, kot lahko preberete v tej knjigi.
 
Cena: 25,00 €

Podrobnosti artikla Kraljestvo starih Slovenov

ISBN 9789617036404
Leto izdaje 2019
Število strani 268
Dimenzije 16,0 x 23,0
Vezava Mehka vezava
Izdal Amalietti & Amalietti
Avtor Mauro Orbini

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

Gost

Objavljeno 26.03.2020

To so bila v večini Venetska ljudstva. Kajti

To so bila v večini Venetska ljudstva. Kajti Venetska ljudstva so na širšem območju Evrope in izven nje staroselska. Vsa Venetska ljudstva so uporabljala dvojino, tako da smo avtohtoni Slovenci potomci Venetskih ljudstev. Venetska ljudstva so bila miroljubna, imela so nepremagljivo vojsko, vendar zaradi vedno večjih vpadov zelo primitivnih, agresivnih ter krvoločnih plemen ali ljudstev več niso bili kos obranit svoje ozemlje, kajti vdirali so iz vseh smeri, tako po morju kot po kopnem, ter asimilirali Venetska ljudstva v svoja ljudstva, vendar so se tudi ta ljudstva ki so prišla nekako prilagodila Venetskim ( recimo po oblačenji, bogovih, Kelti ki so žrtvovali ljudi svojim bogovom z združitvjo Venetskih ljudstev nehali z žrtvovanjem ljudi).