Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Kuhajmo domače

Na zalogi
SKU
978-961-94329-1-4
Dodaj v primerjavo
Cena 24,90 €

Knjiga je razdeljena na štiri dele, na štiri letne čase in prav vsak v sebi skriva zares veliko dobrot. Z domačimi nasveti si boste lahko vložili in drugače shranili za zimo zares veliko dobrot. Pozdravili pa se boste s preprostimi domačimi nasveti za domačo lekarno.

Dodaj na seznam želja

Kuharica

Kuharica vas popelje skozi štiri letne čase na domačem vrtu in prav vsak izmed njih vam ponudi pestro izbiro domačih receptov. Naj kuhanje znova postane zabavno in poučno, jedi pa bodo ustvarjene z ljubeznijo do nas in našega zdravja.

PREPROSTE JEDI - V kuharici boste našli preproste domače recepte, ki jih pripravite iz sestavin iz vrta, bližnje narave ali iz njive. Recepti so razporejeni po letnih časih.

OZIMNICA - Za samooskrbo je zelo pomembno, da imamo tudi pozimi na voljo veliko dobrot. Presežke vložimo ali kako drugače shranimo. Recepti za ozimnico popestrijo vaše jedi, zato naj bodo kleti dobro založene.

DOMAČA LEKARNA - Veliko tegob si lahko pozdravimo kar sami doma, zato v knjigi ne manjka zdravil iz domače lekarne. Mazila, čaji, sirupi in olja bodo poskrbeli za boljše počutje in zdravje.

Kuharica je razdeljena na štiri dele, na štiri letne čase in prav vsak v sebi skriva zares veliko dobrot. Vseh receptov skupaj pa je 101. Kuharica bo skupaj obsegala malo več kot 200 strani in vemo, da bo vsakemu izmed vas prikazala veliko idej, nasvetov in vam vrnila veselje v kuhinjo. Z domačimi nasveti si boste lahko vložili in drugače shranili za zimo zares veliko dobrot. Pozdravili pa se boste s preprostimi domačimi nasveti za domačo lekarno.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-94329-1-4
Leto izdaje 2018
Število strani 205
Dimenzije 16,5 x 23,5
Vezava Mehka
Izdal Društvo za spodbujanje samooskrbe
Avtor Brigita Šušteršič
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Kuhajmo domače
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Kuhajmo domače

Cena 24,90 €