Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Ljubezen - Kako ustvariti pravega partnerja

Na zalogi
SKU
978-961-93306-7-8
Dodaj v primerjavo
Cena 19,00 €
Dobra vila Maja je avtorica dobro prepoznanih motivacijskih in inspiracijskih knjig: Čarobnost življenja, Iz uma v srce, Knjiga odgovorov. Trojčku je pridružila četrta knjiga Ljubezen. Poleg izdaje knjig je Dobra vila Maja izdala tudi vilinske karte Metuljčice, CD Ljubezen, CD Iz uma v srce in CD Čarobnost življenja.
Dodaj na seznam želja

Maja je skozi 19-letno spoznavanje in zaznavanje življenjskih situacij prišla do čarobnih odkritij o ljubezni, ki jih razkriva v svoji knjigi Ljubezen - Kako ustvariti pravega partnerja.

Vas zanima, kako spremeniti svoj partnerski odnos? Se vam poraja vprašanje, kako pritegniti svojo sorodno dušo? Kako preseči vlogo žrtve in postati kreator svoje sreče? Se nenehno sprašujete, kako najti ljubezen do sebe in kako določene stvari spremeniti? Se želite znebiti ljubosumja? Se vam poraja vprašanje, kako se imeti rad in kako začeti srce res poslušati? V knjigi se skrivajo vsi odgovori.

Predvsem pa vas Maja z vsako besedo v knjigi vzpodbuja k akciji! Ljubezen je knjiga, ki bo spremenila vaše življenje. Dobra vila Maja je avtorica dobro prepoznanih motivacijskih in inspiracijskih knjig: Čarobnost življenja, Iz uma v srce, Knjiga odgovorov. Trojčku je pridružila četrta knjiga Ljubezen.

Poleg izdaje knjig je Dobra vila Maja izdala tudi vilinske karte Metuljčice, CD Ljubezen, CD Iz uma v srce in CD Čarobnost življenja.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-93306-7-8
Leto izdaje 2013
Število strani 176
Dimenzije 12,5 X 19,0
Vezava Mehka
Izdal Avrora as
Avtor Maja Debelak - Dobra vila Maja
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Ljubezen - Kako ustvariti pravega partnerja
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Ljubezen - Kako ustvariti pravega partnerja - CD

Cena 19,00 €