V vrečki ni artiklov.
Ljubezen na terapiji

»V svoji terapevtski praksi opažam, da se nekateri primeri in težave v odnosih venomer ponavljajo – na las so si podobni pri na videz popolnoma različnih parih. To pomeni, da ljudje delamo napake na enih in istih mestih in se ujamemo v ene in iste pasti, naša partnerstva pa se razbijejo na enih in istih čereh. To obenem je vsak človek tudi svet zase; in kombinacije lastnosti dveh oseb, ki vstopata v partnerstvo, so lahko že prav neverjetno ustvarjalne. Kako je potem mogoče, da imamo tako edinstveni posamezniki tako univerzalne probleme? In ali to pomeni, da zanje obstajajo tudi univerzalne rešitve?«

In čeprav o stvareh, o katerih v knjigi piše, obstaja že ogromno knjig, se njena od teh razlikuje predvsem po svoji življenjskosti. Slednjo knjigi dajejo zgodbe resničnih in povsem običajnih ljudi, ki so se tekom let zvrstili v njeni svetovalnici. Ker pa se je dr. Podgoršek za potrebe knjige bolj kot na posamične paciente raje osredotočala na univerzalne težave, ki jih redno srečuje v praksi, je izbrala takšne teme, ki jih ima na sporedu vsak dan, in jih dopolnila s popolnoma izmišljenimi junaki in popolnoma izmišljenimi posebnostmi.

Vodnik ljubezni

V vodniku po ljubezni, ki ga je napisala na osnovi svoje dolgoletne terapevtske prakse, obdela teme, kot so: zaljubljenost, ljubezen, intimnost, komunikacija, odgovornost zase, otroci, spolnost, družinske finance, izgube, tipi afer ipd. 

Praktični nasveti

Bogata teoretska izhodišča so ilustrirana s praktičnimi primeri, v katerih se bo našel sleherni bralec, besedilo pa je poljudno in življenjsko. 

Ljubezen na terapiji

Vodnik po ljubezni je knjiga za vse, ki želijo biti srečni – ali še srečnejši – v ljubezni, in pravzaprav obvezno čtivo za vse, ki se radi poglabljajo v globine svoje duše. 

Postavi zato na vsak zakaj, in nam pomaga, da se vidimo v novi, drugačni luči. 

Ljubiti in biti ljubljen

Vsi si želimo, da bi ljubili. In bili ljubljeni. Vsi si želimo, da bi živeli v trajni, trdni in ljubeči zvezi. Želimo si strasti, ki ne bi usahnila. Hrepenimo po varnosti, ki ne bi bila nikoli ogrožena.
Je to sploh mogoče?

Odnosi

Le pozorno moramo prisluhniti. Sebi in partnerju. Si vzeti čas. Se čim več pogovarjati. Večkrat vprašati: kako si? Kajti nihče ne zna brati misli. Zato moramo povedati svoje želje. Jasno in neposredno. Samo tako bomo prišli do rešitve.

Veronika Podgoršek: Kaj je pravzaprav dober partnerski odnos?


9789610146407 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/l/j/ljubezen_na_terapiji_2.jpg 9789610146407
24.94 EUR 2021-08-08 Zaloga: Na zalogi

Ljubezen na terapiji

Ljubezen na terapiji Veronika Podgoršek

Vodnik do srečnega partnerstva

Vodnik po ljubezni je knjiga za vse, ki želijo biti srečni – ali še srečnejši – v ljubezni, in pravzaprav obvezno čtivo za vse, ki se radi poglabljajo v globine svoje duše.
Cena: 24,94 €

Podrobnosti artikla Ljubezen na terapiji

ISBN 9789610146407
Leto izdaje 2017
Število strani 288
Dimenzije 16,5 x 23,5
Vezava Mehka vezava
Izdal Založba Mladinska knjiga d.d.
Avtor Veronika Podgoršek

O avtorju Ljubezen na terapiji

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

Nina in Jani

Objavljeno 16.11.2017

Knjiga nama je z možem ponovno prinesla srečo v

Knjiga nama je z možem ponovno prinesla srečo v najin odnos. Prebrala sva jo oba in jo res priporočama vsem, ki imate težave ter seveda tudi vsem ostalim! :)

Ljubezen na terapiji

Oglejte si tudi