Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Magnezij, rešitev za visok krvni tlak

Na zalogi
SKU
978-961-6861-73-1
Dodaj v primerjavo
Cena 12,90 €

Knjiga razkriva dejstva o magneziju – naravni alternativi za preprečevanje in zdravljenje povišanega krvnega tlaka. V njej bo našel dragocene informacije vsak, ki išče varen, naraven pristop k zdravljenju visokega tlaka brez uporabe zdravil.

Dodaj na seznam želja

Visok krvni tlak

Visok krvni tlak, uničujoča bolezn, ki lahko vodi v srčni napad in možgansko kap, muči več kot petdeset milijonov Američanov. In v Sloveniji je bila po podatkih Nacionalnega inštituta za javno zdravje leta 2016 prevalenca zvišanega krvnega tlaka ocenjena v povprečju na 25,3 odstotkov prebivalstva. Zdravniki za visok krvni tlak rutinsko predpisujejo zdravila na recept, ki jih pogosto spremljajo stranski učinki. Dr. Jay S. Cohen je priznani ameriški strokovnjak za zdravila in njihove stranske učinke, ki želi opozoriti na varno naravno rešitev za visok krvni tlak – uporabo mineralnega magnezija.

Magnezij

Magnezij je ključnega pomena za normalno delovanje živčevja, mišic, krvnih žil, kosti in srca, vendar ga primanjkuje pri več kot 75 odstotkih prebivalstva. Dr. Cohen z izdajo knjižice Magnezij – rešitev za zdravljenje visokega krvnega tlaka vam in vašemu zdravniku želi predstaviti vse potrebne informacije za razumevanje vloge magnezija pri preprečevanju in zdravljenju visokega krvnega tlaka. V knjižici razloži, zakaj je magnezij potreben za normalno delovanje žilja, kako ga uporabiti ob hkratnem jemanju antihipertenzivnih zdravil, ter opisuje najboljše vrste magnezija za uporabo. Poleg tega je dr. Cohen na dokazih temelječe raziskave o varnosti magnezija in njegovi učinkovitosti naredil berljive in uporabne za vsakogar.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-6861-73-1
Leto izdaje 2018
Število strani 109
Dimenzije 19,5 x 12,5
Vezava Mehka
Izdal Ara
Avtor Jay S. Cohen
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Magnezij, rešitev za visok krvni tlak
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Magnezij, rešitev za visok krvni tlak

Cena 12,90 €