KNJIGA MESECA - svetovna uspešnica Moč Zemlje + GRATIS dostava:)

V vrečki ni artiklov.
Magnezijevo olje - za dober spanec

Magnezijevo olje za dober spanec

Pršilo Magnezijevo olje za dober spanec BetterYou™ vsebuje 100 % naravne sestavine in predstavlja naravni vir magnezijevega klorida Zechstein Inside®. Magnezijevo olje za dober spanec se absorbira neposredno v kožno tkivo, takoj vstopi v celice in nadomesti magnezij, ki ga naše telo, kljubujoč napornemu in stresnemu načinu življenja, vse bolj potrebuje in katerega dandanes primanjkuje v običajni sodobni prehrani. 

Magnezijevo olje za dober spanec ob magneziju vsebuje še sproščujoča in pomirjujoča eterična olja – za miren in poživljajoč spanec.   

Brez prisotnosti magnezija bi se kalcij v telesu kopičil v mehkem tkivu, mišicah in ob sklepih ter povzročal otrdelost, izgubo prožnosti in omejeno gibljivost telesa. Magnezijevo olje za dober spanec omogoča, da se v njem vsebovan magnezij absorbira neposredno v kožno tkivo in kmalu učinkuje.

Za koga je namenjno:

Priporoča se, da zaradi vsebovanih eteričnih olj prišilo Magnezijevega olja za dober spanec uporabljajo osebe, starejše od 12 let. Zaradi vsebovanih eteričnih olj, nosečnicam in doječim materam odsvetujemo uporabo tega olja.

Koristi:

Magnezij:
- dviguje raven magnezija v telesu 
- ohranja zdravo kožo 
- sprošča
- omogoča hitrejšo absorpcijo kalcija v telesu
- krepi in podpira mišice in sklepe

Delovanje: Magnezij je bistven in pomemben kemijski element, ki sodeluje pri več kot 350-ih biokemijskih reakcijah, ki se vršijo v našem telesu. Sodeluje tudi pri pomembnih biokemijskih reakcijah v možganih, ki uravnavajo bioritem spanja. Magnezijevo olje za dober spanec blagodejno vpliva na spanec in poskrbi za živahno jutro. 

Pršilo Magnezijevega olja za dober spanec predstavlja učinkovito masažno sredstvo, namenjeno sproščanju mišic in zagotavljanju mirnega in prijetnega spanca. Ob magneziju vsebuje tudi sproščujoča eterična olja (izvlečki grozdnih pešk, bergamota, kamilice in kadulje).

Uporaba: Za miren in sproščujoč spanec, nanesite Magnezijevo olje za dober spanec na poljubne dele telesa. Magnezijevo olje za dober spanec predstavlja učinkovito sredstvo za razbremenitev sklepov in sprostitev mišic. Nanesite od 5 do 10 razprškov Magnezijevega olja in ga po nanosu temeljito vtrite v kožo, da se bo optimalno absorbiralo.

V primeru nelagodja, ki bi kratilo vaš spanec, lahko Magnezijevo olje za dober spanec uporabite kadarkoli boste sklepali, da bi to bilo potrebno.

Ob začetku uporabe vsakokrat nanesite manjšo količino magnezijevega olja (od 1 do 3 razprške) in olje uporabljajte večkrat na dan. Nizke ravni magnezija v telesu se lahko ob začetku uporabe Magnezijevega olja za dober spanec izrazijo v obliki srbeče kože. V kolikor se pojavi, pa srbečica praviloma ob redni uporabi olja pojenja, ko se raven magnezija v telesu ustrezno uravna.

10 razprškov zagotavlja vsaj 130 mg (35 % RDA) elementarnega magnezija, ki se odlično absorbira.

Sestavine: koncentrirana raztopina starodavnega magnezijevega klorida zgornje permijskega izvora – Zechstein Inside® (28% koncentracija) in eterična olja (izvlečki grozdnih pešk, bergamota, kamilice in kadulje)

100 % naravne sestavine

Vsebina: 100 ml za do 800 pršenj

5060148520186 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/m/a/magnezijevo_olje_za_dober_spanec.jpg
19 EUR 2021-06-29 Zaloga: Na zalogi
-20%

Magnezijevo olje - za dober spanec

Magnezijevo olje - za dober spanec

Pršilo Magnezijevega olja za dober spanec BetterYou™ vsebuje 100 % naravne sestavine in predstavlja naravni vir magnezijevega klorida Zechstein Inside®.

Vroča cena: 19,00 €

Prihranek: 4,70 € (20%)

Redna cena: 23,70 €

Podrobnosti artikla Magnezijevo olje - za dober spanec

Vsebina 100 ml
Proizvajalec Sitis

    Kategorije

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).