Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Mali in veliki čudeži

Na zalogi
SKU
9789617060409
Dodaj v primerjavo
Cena 23,90 €

Knjiga je priročnik za širjenje zavesti in spoznavanje najbolj uporabnih pristopov za večanje energije in zdravja, in to skozi igrive in res neverjetne, a resnične zgodbe.

Dodaj na seznam želja

Zavest

Knjiga je priročnik za širjenje zavesti in spoznavanje najbolj uporabnih pristopov za večanje energije in zdravja, in to skozi igrive in res neverjetne, a resnične zgodbe. Dodanih je tudi nekaj poglavij z zelo nazornimi in uporabnimi informacijami iz sveta energij: o vibraciji naših čustvenih stanj, ter kako se spopasti z zdravstvenimi izzivi, npr. s težavami s ščitnico, in kako zelo pomembna je naša prehrana. Najbolj pa je pomemben namen, da spodbudimo boljše okoliščine zase in za vse.

Kot popotnico k tem res presenetljivim zgodbam Nina Kaiser zapiše:

»Mogočno in ponižno hkrati vam predstavljam svoje intimne zgodbe in vas želim spodbuditi, da pobrskate tudi med svojimi, jih ozavestite in ponudite v slasten razmislek tudi ostalim radovednežem. Najbolj tehten povod za razvijanje zavesti je dobro zdravje. Duhovnost in zdravje ter naravni načini zdravljenja hodijo z roko v roki. Rada bi prispevala delček k zavedanju, da so vse moči že v nas samih. K zavedanju, ki nam je bilo odvzeto. Zbrane zgodbe so namenjene spodbujanju prav tega.

Bolj ko se ukvarjate s stvarmi, ki vas radostijo, v njih vztrajate in veselje širite, bolj si širite zavest. Širša ko je vaša zavest in dojemanje, bolj radostni ste, bolj sijete. Bolj zdravi in lepi ste. Zares ni pomembno, kdo je učitelj. Pomembno je, da je učenec pripravljen.«

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789617060409
Leto izdaje 2021
Število strani 229
Dimenzije 15,0 x 21,0
Vezava Mehka
Izdal Chiara
Avtor Nina Kaiser
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Mali in veliki čudeži
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Mali in veliki čudeži

Cena 23,90 €