V vrečki ni artiklov.

Misli moči (3. prenovljena izdaja)

Misli moči (3. prenovljena izdaja) Louise L. Hay

365 afirmacij za vsak dan

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 70 zlatnikov = 0,70 €.
Posvečeno vsem tistim, ki si želijo, da bi bilo življenje preprosto. Ni potrebno, da je spreminjanje našega življenja na bolje težaško delo. Ključ do tega je, da sleherni dan pomislimo na eno ali dve novi, pozitivni misli, ki nas napajata z močjo. Dan za dnem … in preželo nas bo – Življenje.
 
Cena: 14,00 €

Podrobnosti artikla

ISBN 9789617033502
Leto izdaje 2019
Število strani 365
Dimenzije 15,3 x 11,5
Avtor Louise L. Hay
Vezava Trda
Izdal Primus
Kategorija Afirmacije

O avtorju

Louise L. Hay nedvomno lahko prištevamo med začetnike gibanj za samopomoč. S svojo neomajno ljubeznijo in vero v pozitiven pristop k življenju, pomaga neštetim ljudem razkrivati in izkoriščati potencial lastnih ustvarjalnih moči za osebno rast in samozdravljenje. Na predavanjih, delavnicah in seminarjih govori o praktičnih korakih razkrajanja strahov in tudi vzrokov bolezni.

»Kraljica new-age literature« velja za eno najbolj prodajanih avtoric v zgodovini. Svojo pot ozaveščanja ljudi je začela v sedemdesetih letih prejšnjega stoletja. Njena dela so bila prevedena v 25 jezikov, izdali so jih v 33 državah. Je ustanoviteljica in lastnica založniške hiše Hay House, Inc., ki izdaja priročnike in avdio gradivo za samopomoč, s katerim prispeva k zdravljenju planeta.

Ko ni potovala ali predavala, je uživala doma v San Diegu v Kaliforniji, kjer je rada slikala, plesala in biološko vrtnarila.

Louise vedno poudarja: »Če smo pripravljeni spremeniti svoje mišljenje, lahko spremenimo svoje življenje.«

Spletna stranwww.louisehay.com

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

Robertina

Objavljeno 26.08.2017

Knjižica polna pozitivne energije. Polepša dan.

Knjižica polna pozitivne energije. Polepša dan. Priporočam