Izšla je knjiga Kar mirno, katera vam bo s preverjenimi tehnikami pomagala zaustaviti tesnobo.   

V vrečki ni artiklov.

Močno me objemi - Sedem pogovorov za vseživljenjsko ljubezen

Močno me objemi - Sedem pogovorov za vseživljenjsko ljubezen dr. Sue Johnson

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 120 zlatnikov = 1,20 €.
Pokaže nam, kako se drug drugemu razgaliti v primarnih čustvih in kako postati čustveno odziven partner, kar pomeni slišati, začutiti in se odzivati na partnerjevo ranljivost. To ni vedno lahko, a je vredno! Tako se lahko v partnerstvu vzpostavi varna čustvena povezanost, prek katere partnerja postaneta najboljša prijatelja, ki poznata notranje svetove drug drugega. In to je najboljši recept za vseživljenjsko ljubezen. Ohranjanje močnih, povezanih partnerstev je v individualiziranem času, v katerem se vezi s skupnostjo vse bolj rahljajo, ključno za ohranjanj...
 
Cena: 24,00 €

Podrobnosti artikla

ISBN 978-961-6950-84-8
Leto izdaje 2017
Število strani 287
Dimenzije Ne
Avtor dr. Sue Johnson
Vezava Mehka
Izdal Primus
Kategorija Zakonske zveze

O avtorju

   

Dr. Sue Johnson je utemeljiteljica v čustva usmerjene partnerske terapije, najbolj uspešnega pristopa za ustvarjanje ljubečih odnosov, predsednica Inštituta za pare in družine ter Mednarodnega centra za odličnost v terapiji EFT v OEawi (Kanada) ter priznana raziskovalna profesorica na Mednarodni univerzi Alliant v San Diegu v Kaliforniji (ZDA) in profesorica klinične psihologije na Univerzi v OEawi.

Je članica Ameriškega združenja psihologov in je za svoje delo prejela številna priznanja, med drugim priznanje za izjemne dosežke na področju partnerske in družinske terapije, ki ga podeljuje Ameriško združenje za zakonsko in družinsko terapijo, ter nagrado za raziskovanje v družinski terapiji s strani Ameriške akademije za družinsko terapijo.

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Oglejte si tudi