Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Močno me objemi - Sedem pogovorov za vseživljenjsko ljubezen

Na zalogi
SKU
978-961-6950-84-8
Dodaj v primerjavo
Cena 24,00 €
Dodaj na seznam želja

Pokaže nam, kako se drug drugemu razgaliti v primarnih čustvih in kako postati čustveno odziven partner, kar pomeni slišati, začutiti in se odzivati na partnerjevo ranljivost. To ni vedno lahko, a je vredno! Tako se lahko v partnerstvu vzpostavi varna čustvena povezanost, prek katere partnerja postaneta najboljša prijatelja, ki poznata notranje svetove drug drugega. In to je najboljši recept za vseživljenjsko ljubezen.


Ohranjanje močnih, povezanih partnerstev je v individualiziranem času, v katerem se vezi s skupnostjo vse bolj rahljajo, ključno za ohranjanje duševnega zdravja vseh nas, ne samo odraslih, ampak tudi otrok, za katere je čustveno varen družinski kontekst ključen faktor njihovega pozitivnega socialno-emocionalnega razvoja.

Knjiga Močno me objemi je tudi priročnik za delavnice za pare, ki jih EFT- terapevti izvajajo po vsem svetu. Te so zdaj na voljo tudi v Sloveniji. Navdihuje naju, ko vidiva, da pari z njih odhajajo z novim, mehkejšim pogledom na partnerja in partnerski odnos ter – kar je najpomembneje – srčno povezani!
- Mojca in Primož Šeme

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-6950-84-8
Leto izdaje 2017
Število strani 287
Vezava Mehka
Izdal Založba Primus
Avtor dr. Sue Johnson
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Močno me objemi - Sedem pogovorov za vseživljenjsko ljubezen
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Močno me objemi - Sedem pogovorov za vseživljenjsko ljubezen

Cena 24,00 €