V vrečki ni artiklov.
Močno me objemi - Sedem pogovorov za vseživljenjsko ljubezen

Pokaže nam, kako se drug drugemu razgaliti v primarnih čustvih in kako postati čustveno odziven partner, kar pomeni slišati, začutiti in se odzivati na partnerjevo ranljivost. To ni vedno lahko, a je vredno! Tako se lahko v partnerstvu vzpostavi varna čustvena povezanost, prek katere partnerja postaneta najboljša prijatelja, ki poznata notranje svetove drug drugega. In to je najboljši recept za vseživljenjsko ljubezen.


Ohranjanje močnih, povezanih partnerstev je v individualiziranem času, v katerem se vezi s skupnostjo vse bolj rahljajo, ključno za ohranjanje duševnega zdravja vseh nas, ne samo odraslih, ampak tudi otrok, za katere je čustveno varen družinski kontekst ključen faktor njihovega pozitivnega socialno-emocionalnega razvoja.

Knjiga Močno me objemi je tudi priročnik za delavnice za pare, ki jih EFT- terapevti izvajajo po vsem svetu. Te so zdaj na voljo tudi v Sloveniji. Navdihuje naju, ko vidiva, da pari z njih odhajajo z novim, mehkejšim pogledom na partnerja in partnerski odnos ter – kar je najpomembneje – srčno povezani!
- Mojca in Primož Šeme

978-961-6950-84-8 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/7fcb6c8101ee80c32a9da7dd78e8d271/m/o/mocno_me_objemi.jpg 978-961-6950-84-8
24 EUR 2021-09-23 Zaloga: Na zalogi

Močno me objemi - Sedem pogovorov za vseživljenjsko ljubezen

Močno me objemi - Sedem pogovorov za vseživljenjsko ljubezen dr. Sue Johnson

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 120 zlatnikov = 1,20 €.
Pokaže nam, kako se drug drugemu razgaliti v primarnih čustvih in kako postati čustveno odziven partner, kar pomeni slišati, začutiti in se odzivati na partnerjevo ranljivost. To ni vedno lahko, a je vredno! Tako se lahko v partnerstvu vzpostavi varna čustvena povezanost, prek katere partnerja postaneta najboljša prijatelja, ki poznata notranje svetove drug drugega. In to je najboljši recept za vseživljenjsko ljubezen. Ohranjanje močnih, povezanih partnerstev je v individualiziranem času, v katerem se vezi s skupnostjo vse bolj rahljajo, ključno za ohranjanj...
Cena: 24,00 €

Podrobnosti artikla Močno me objemi - Sedem pogovorov za vseživljenjsko ljubezen

ISBN 978-961-6950-84-8
Leto izdaje 2017
Število strani 287
Dimenzije Ne
Vezava Mehka vezava
Izdal Založba Primus
Avtor dr. Sue Johnson

O avtorju Močno me objemi - Sedem pogovorov za vseživljenjsko ljubezen

dr. Sue Johnson

dr. Sue Johnson

Dr. Sue Johnson je utemeljiteljica v čustva usmerjene partnerske terapije, najbolj uspešnega pristopa za ustvarjanje ljubečih odnosov, predsednica Inštituta za pare in družine ter Mednarodnega centra za odličnost v terapiji EFT v OEawi (Kanada) ter priznana raziskovalna profesorica na Mednarodni univerzi Alliant v San Diegu v Kaliforniji (ZDA) in profesorica klinične psihologije na Univerzi v OEawi.

Je članica Ameriškega združenja psihologov in je za svoje delo prejela številna priznanja, med drugim priznanje za izjemne dosežke na področju partnerske in družinske terapije, ki ga podeljuje Ameriško združenje za zakonsko in družinsko terapijo, ter nagrado za raziskovanje v družinski terapiji s strani Ameriške akademije za družinsko terapijo.

Več o dr. Sue Johnson

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).
Močno me objemi - Sedem pogovorov za vseživljenjsko ljubezen

Oglejte si tudi