V vrečki ni artiklov.
Moja diagnoza: Rak

Sonja Mojzer je širši slovenski javnosti poznana kot predavateljica slovenskega in nemškega jezika, prevajalka, radijska voditeljica, avtorica besedil za glasbenike in povezovalka ter organizatorka prireditev.

Knjigo je napisala z željo pomagati tistim, ki se soočajo z boleznijo rak, da premagajo strah, ki ga je morala tudi sama, ko je sprejela eno najtežjih odločitev - biti boj ali umreti.

V knjigi opisuje svoje izkušnje v boju s to boleznijo - tudi alternativne možnosti, ki se jih je posluževala in prav njim pripisuje zaslugo, da danes lahko reče: "Zdrava sem!"

"Se kdo od nas sploh vpraša, kako je možno, da je bolnih vedno več, ko pa je v zadnjih letih medicina toliko napredovala?"

"Bolezen je znak, da nekaj delamo narobe in telo nam to dovolj jasno sporoča.

Prva stvar je torej, da se zamislimo nad svojim dosedanjim življenjem. Šele potem, ko ugotovimo, kaj vse smo počeli narobe, lahko svoje početje spremenimo in si s tem pomagamo, da se telo lažje pozdravi. To je bistveno za pot k ozdravitvi."

"Naše telo lahko pozdravi vse bolezni, če mu le damo priložnost za to."

"Ugotovila sem, da mi zdravniki uradne medicine lahko ponudijo samo operacijo in kemoterapijo, zato sem začela iskati alternativne možnosti zdravljenja.

Našla sem sem Gersonovo metodo, naravno terapijo, ki z dosledno vegetarijansko prehrano, pitjem sveže stisnjenih sokov in kavnimi klistirji pomaga telesu, da se razstrupi in izkoristi samozdravilne mehanizme."

9789619368268 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/m/o/moja_diagnoza_rak.jpg 9789619368268
19.99 EUR 2021-08-11 Zaloga: Na zalogi

Moja diagnoza: Rak

Moja diagnoza: Rak Sonja Mojzer

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 99 zlatnikov = 0,99 €.
Sonja Mojzer je širši slovenski javnosti poznana kot predavateljica slovenskega in nemškega jezika, prevajalka, radijska voditeljica, avtorica besedil za glasbenike in povezovalka ter organizatorka prireditev. Knjigo je napisala z željo pomagati tistim, ki se soočajo z boleznijo rak, da premagajo strah, ki ga je morala tudi sama, ko je sprejela eno najtežjih odločitev - biti boj ali umreti. V knjigi opisuje svoje izkušnje v boju s to boleznijo - tudi alternativne možnosti, ki se jih je posluževala in prav njim pripisuje zaslugo, da danes lahko reče: "Zdrava...
Cena: 19,99 €

Podrobnosti artikla Moja diagnoza: Rak

ISBN 9789619368268
Leto izdaje 2015
Število strani 126
Dimenzije 12,5 x 29,0
Vezava Trda vezava
Izdal Alpemedia
Avtor Sonja Mojzer

O avtorju Moja diagnoza: Rak

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).