V vrečki ni artiklov.

Mojstrstvo ljubezni - Praktični vodnik na poti k popolnim odnosom

Mojstrstvo ljubezni - Praktični vodnik na poti k popolnim odnosom Don Miguel Ruiz

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 79 zlatnikov = 0,79 €.
Po tolteškem izročilu nas k naši pravi naravi, ki je sreča, svoboda in ljubezen, vodijo tri poglavitna mojstrstva. 
 
Cena: 15,99 €

Podrobnosti artikla

ISBN 978-961-6804-00-4
Leto izdaje 2005
Število strani 215
Dimenzije 12,5 x 18,5
Avtor Don Miguel Ruiz
Vezava Mehka
Izdal Primus
Kategorija Odnosi

O avtorju

  Don Miguel Ruiz se je rodil v družini zdravilcev in je odraščal na mehiškem podeželju v varstvu matere curandere (zdravilke) in deda nahuala (šamana). Družina je pričakovala, da bo Miguel usvojil stoletja staro izročilo zdravilstva in učenosti ter razširil ezoterično tolteško modrost po svetu. Toda premotilo ga je sodobno življenje in sklenil je, da bo rajši vpisal medicino in postal zdravnik.

Potem pa mu je doživetje smrti postavilo življenje na glavo. Bilo je na začetku sedemdesetih let, ko se je sredi noči na lepem prebudil, potem ko je zaspal za volanom svojega avta. Naslednji hip je treščil v betonski zid. Don Miguel se spominja, da ni bil v snovnem telesu, ko je spravljal na varno svoja prijatelja.

To doživetje ga je tako pretreslo, da se je povsem posvetil samoraziskovanju. Začel je preučevati modrost prednikov, se vneto učil skupaj z materjo, svojo vajeniško dobo pa sklenil v mehiški puščavi pod vodstvom nekega mogočnega šamana. Še naprej pa ga je v sanjah učil njegov ded, ki je bil medtem umrl.

Po tolteškem izročilu nahual vodi človeka k osebni svobodi. Don Miguel Ruiz, nahual iz roda Orlovega viteza, je svoje življenje posvetil temu, da med ljudmi širi modrost starodavnih Toltekov. Živi v San Diegu v Kaliforniji.

Spletna stranwww.miguelruiz.com

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(2)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

SABINA

Objavljeno 12.09.2014

Sprva sem mislila, da sem se prenaglila z nakupom,

Sprva sem mislila, da sem se prenaglila z nakupom, da bi bilo dovolj si jo izposoditi v knjižnici, vendar danes vidim, da je bila odločitev pravilna, ker se dogaja, da vsake toliko časa preberem ponovno kak odlomek, da sama pri sebi razčistim s kakšnim dvomom. Priporočam, res. Je zelo berljivo napisana, prav vsakomur bo v pomoč, ki želi storiti nekaj zase in za odnose z ljudmi okoli sebe.

JOŽEF

Objavljeno 12.09.2014

Odlična knjiga za vse tiste ki živijo v strahu

Odlična knjiga za vse tiste ki živijo v strahu dosti dobrih nasvetov kako osrečiti sebe in druge.

Oglejte si tudi