Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Montessori za starše

Na zalogi
SKU
9789612615451
Dodaj v primerjavo
Cena 24,99 €

Priročnik Montessori doma vam bo prikazal, kako lahko v družinskem vsakdanu podprete otrokovo samostojnost, radovednost in željo po sodelovanju z odraslimi v njegovem okolju.

Dodaj na seznam želja

Montessori

S konkretnimi predlogi in idejami, ki so plod avtoričinih večletnih izkušenj, razlaga in svetuje, kako lahko tudi vi vključite načela vzgoje montessori v svoj dom in poiščete pravo pot za razvoj in odraščanje svojega otroka.

Priročnik vam bo dal veliko praktičnih in povsem enostavnih napotkov, kako vključiti otroka v vsakdanja opravila (kuhanje, vrtnarjenje z otroki, skrb za sebe - odvajanje od plenic) doma na način, da bo skupno delo umirjeno, sproščeno in zabavno za oba. Delo z malčkom bo morda trajalo dlje, vendar boste v njegovi družbi neskončno uživali in to je tudi dodatna priložnost za gradnjo lepega odnosa z vašim otrokom kot tudi odlična priložnost za razvoj otrokove osebnosti ter mnogih spretnosti in veščin, ki jih bo potreboval za celo življenje.

»Seveda sreče otroku ne moremo zagotoviti, ker ne moremo vplivati na potek njegovega življenja. Lahko pa pripomoremo, da bo razvil take osebnostne veščine in spretnosti, ki ga bodo vodile k srečnemu in zadovoljnemu življenju.«

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789612615451
Leto izdaje 2020
Število strani 100
Dimenzije 25,0 x 15,0
Vezava Mehka
Izdal Didakta
Avtor Mojca Košič
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Montessori za starše
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Montessori za starše

Cena 24,99 €