KNJIGA MESECA - svetovna uspešnica Moč Zemlje + GRATIS dostava:)

V vrečki ni artiklov.
Najdi svojo srečo in mir

Najdi svojo srečo in mir

Ljudje smo si tako različni! A nekaj nam je skupnega – vsi si želimo MIR v duši in SREČO v očeh.

Kaj bi dali, da bi nam nekdo dal navodila, kako to doseči v tem življenju?

In vendar obstajajo … Potovanje po Burmi, pogovori z menihi in učitelji meditacij so mi podali neprecenljiva znanja, ki jih prenašajo iz roda v rod in so le rekdo zapisana, je povedala Petra Škarja. Predstavljajte si, da živimo v svetu, kjer smo vsi dobri, pošteni, iskreni, nasmejani … srečni in mirni. Nemogoče? Je mogoče …

Spodbujajmo te pozitivne vrednote POŠTENOSTI, SRČNOSTI, DOBROTE, ISKRENOSTI … Ker svet danes to potrebuje. Ker MI to potrebujemo. In konec koncev – vsi si tega želimo. Zakaj torej ne bi nekaj naredili na tem in ustvarili boljši prostor za vse? “To make a better place … for you and for me …” je pel Michael Jackson.

*****

Nič ni zapisano v skalo. Zato je pomembno, da si med branjem knjige Najdi svojo srečo in mir dovolite razmišljati izven okvirjev, vendar si na koncu ustvarite lastno mnenje.

Potrebovali boste tudi kanček vere in zaupanja brez priučenih zahtev po razumskih dokazih. Zaupajte. Dovolite si verjeti. Ko vam to uspe, boste v knjigi prepoznali izjemne življenjske modrosti in napotke.

Vzemite le tisto, kar veste, da bo pomagalo vam, saj sami najbolje poznate sebe. Prav vsakdo lahko najde nekaj dragocenega...

Kar iščeno, to najdemo. Konec koncev ni naključje, da imate prav vi sedaj to knjigo v roki.

Še nekaj: eno zadnjih poglavij je zelo pomembno, zato ga ne izpustite...(Zdaj vas večina verjetno naprej pokuka v zadnja poglavja :)

Petra Škarja

Petra Škarja je skodrana predavateljica s hecnim priimkom, zaljubljena v naravo in potovanja. Pa tudi avtorica dveh knjižnih uspešnic: Česar nas niso naučili v šolah in Ameriški milijonarji so spregovorili ... (ta knjiga je bila prevedena že v anglelški, hrvaški, ruski in kitajski jezik).  Je soorganizatorka največjega dogodka za žensko podjetništvo v Sloveniji – 500 podjetnic.

Petra Škarja je radovedna avtorica, ki želi čim bolj izkusiti življenje. Ker verjame, da lahko vsak posameznik na svoj način spremeni svet, svoja opažanja in izkušnje z veseljem deli v svojih knjigah in predavanjih.

Njena največja strast so potovanja, obožuje naravo (zlasti gore), predstavlja se tudi kot amaterska ljubiteljica športa. Njen največji dosežek pa so njene knjižne uspešnice, od katerih je bila ena celo prevedena v več tujih jezikov.

9789619384602 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/u/n/untitled_2_1_15.jpg 9789619384602
13.7 EUR 2021-06-27 Zaloga: Na zalogi

Najdi svojo srečo in mir

Najdi svojo srečo in mir Petra Škarja

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 68 zlatnikov = 0,68 €.
Najdi svojo srečo in mir Ljudje smo si tako različni! A nekaj nam je skupnega – vsi si želimo MIR v duši in SREČO v očeh. Kaj bi dali, da bi nam nekdo dal navodila, kako to doseči v tem življenju?In vendar obstajajo … Potovanje po Burmi, pogovori z menihi in učitelji meditacij so mi podali neprecenljiva znanja, ki jih prenašajo iz roda v rod in so le rekdo zapisana, je povedala Petra Škarja. Predstavljajte si, da živimo v svetu, kjer smo vsi dobri, pošteni, iskreni, nasmejani … srečni in mirni. Nemogoče? Je mogoče …Spodbujaj...
Cena: 13,70 €

Podrobnosti artikla Najdi svojo srečo in mir

ISBN 9789619384602
Leto izdaje 2015
Število strani 172
Dimenzije 15,5 x 21,5
Vezava Mehka vezava
Izdal 5KA Izobraževanja
Avtor Petra Škarja

    Kategorije

O avtorju Najdi svojo srečo in mir

Petra Škarja

Petra Škarja

Petra Škarja je skodrana predavateljica s hecnim priimkom, zaljubljena v naravo in potovanja. Pri svojih rosnih 20ih letih je odprla svoj lastni S.P. in vedno iskala možnosti zaslužka, zanimivega dela, korektnega sodelovanja. Želim si le predavati, predavati, predavati … Zato organizira seminarje in delavnice, kjer vam lahko preda vse znanje, ki ga je že pridobila. 

Petrini dosedanji uspehi:

 - Soorganizatorka največjega dogodka za žensko podjetništvo v Sloveniji – 500 podjetnic (več na www.podjetnica.com)

- avtorica knjižne uspešnice Česar nas niso naučili v šolah

- organizirala že mnogo lastnih delavnic na temo izdelave spletne strani

v sodelovanju z mag. Lenjo F. Papp organizirala vikend seminar World changers Slovenia

- predavala na mnogih dogodkih o začetkih podjetništva (na TOP tržnikih, organizator Lisac&Lisac; v Mestu poslovnih diamantov; na delavnici Vse je v vaših rokah; v mnogih Mladinskih centrih po Sloveniji, na lastnih delavnicah in seminarjih ... )

Več o Petra Škarja

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).