Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Nasveti in izkušnje iz prve roke - 3.del

na zalogi pri dobavitelju- dobava 5-7 dni.
SKU
9789612904807
Dodaj v primerjavo
Cena 23,90 €

Pred vami je tretja knjiga iz serije 'Nasveti in izkušnje iz prve roke' avtorice Darje Rojec, ki je dvakrat premagala rakavo bolezen. Na več kot 200 straneh ponuja obilico zanimivih nasvetov ter novih zeliščnih in drugih receptov.

Dodaj na seznam želja

Zelišča

Nekaj časa je minilo, od izida zadnjih dveh knjig Nasveti in izkušnje iz prve roke avtorice Darje Rojec, ki sta bili zelo povpraševani in iskani, saj sta ponujali veliko novih in na lahek način priprave receptov za pomoč zdravju.

Te dni izhaja nova knjiga z nasveti, z mnogimi novimi zeliščnimi in drugimi recepti.

Ker pa ljudje radi mešamo zdravila, zelišča in prehranska dopolnila, se ne zavedamo, kako zelo nam škodujejo ali pa kar izničimo delovanja zdravil, ali pa delovanje postane celo toksično. Tako nasprotno delovanje sestavin imenujemo kontraindikacije.

Tudi uporaba eteričnih olj je vse bolj v uporabi. Pri tem pa se ne zavedamo, da z nepravilno uporabo le teh, lahko našemu stanju zelo škodimo.

Ker pa so v vseh knjigah zdravi in hitro pripravljeni obroki hrane, ne bodo manjkali tudi v novi knjigi. Še več, dodana je »knjižica«, kako si na enostaven način odmerimo količino surovine za obrok in koliko je naše telo potrebuje za delovanje.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789612904807
Leto izdaje 2019
Število strani 2015
Dimenzije 15,0 x 20,0
Vezava Špiralna
Izdal Samozaložba
Avtor Darja Rojec
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Nasveti in izkušnje iz prve roke - 3.del
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Nasveti in izkušnje iz prve roke - 3.del

Cena 23,90 €