Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Nenavadna doživetja

Na zalogi
SKU
978-961-6861-29-8
Dodaj v primerjavo
Vroča cena 5,90 €
Prihranek 4,00 € (-40.4%)
Redna cena 9,90 €
Ste se kdaj vprašali, kaj bo z vami po smrti? Se vam je oglasil kak pokojnik? Včasih vnaprej veste, da se bo nekaj zgodilo? … Sploh niste med tako redkimi, ki sem ji to mota po glavi. Mnogi med nami imajo nenavadna doživetja. Revija Misteriji že več kot dvajset let objavlja izpovedi o izkušnjah ljudi, ki so doživeli stvari, za katere uradne, znanstvene razlage ni. Zaupali so jih reviji in med množico teh objavljenih izpovedi so v knjigi izbrane one, ki so jih bralci revije doživeli najbolj živo. Branje teh nenavadnih zgodb obudi kako naše doživetje in nam pove, da se to, kar se dogaja nam, dogaja tudi drugim.
Dodaj na seznam želja

Mnogim bralcem revije Misteriji, pa seveda tudi drugim, se je že pripetilo kaj nenavadnega. Stotine bralcev revije je svoje doživetje, nenavaden dogodek, jasnoviden utrinek, sanje, spoznanje, strah … bolj ali manj spretno opisalo in poslalo za objavo v reviji. V rubriki Nenavadna doživetja smo v enaindvajsetih letih objavili in še vedno objavljamo zanimive zapise, ki kažejo na našo drugo, manj znano in dokazljivo stran življenja in morda tudi na življenje po življenju. Med množico objavljenih izpovedi so v knjigi izbrane tiste, ki so jih bralci doživeli najbolj živo.

Prebiranje iskreno zapisanih zgodb v tej knjigi vam bo morda odprlo nova spoznanja in obudilo spomin na kako vaše doživetje, ki ga boste poslej razumeli drugače.

Ste se kdaj vprašali, kaj bo z vami po smrti? Se vam je oglasil kak pokojnik? Včasih vnaprej veste, da se bo nekaj zgodilo? … Sploh niste med tako redkimi, ki sem ji to mota po glavi.

Mnogi med nami imajo nenavadna doživetja. Revija Misteriji že več kot dvajset let objavlja izpovedi o izkušnjah ljudi, ki so doživeli stvari, za katere uradne, znanstvene razlage ni. Zaupali so jih reviji in med množico teh objavljenih izpovedi so v knjigi izbrane one, ki so jih bralci revije doživeli najbolj živo. Branje teh nenavadnih zgodb obudi kako naše doživetje in nam pove, da se to, kar se dogaja nam, dogaja tudi drugim.

Že naslovi zgodb – Vse ima svoj namen, Prababica in njen angel, Psihični kirurg, Telepatija z živalmi, Nauk nekega prejšnjega življenja, Nenavadno opozorilo, Angel smrti, Zunajtelesno doživetje, Pokojnica uporabila mobitel, Slovo brez slovesa, Negativna astralna bitja, Vlak iz preteklosti … povedo, da so v knjigi zanimive pripovedi.

In ko preberemo vse te zgodbe, začnemo razumeti, da je še nekaj, v kar znanost ne verjame še povsem, a se dogaja.

Morda vas bo knjiga vzpodbudila, da boste tisto, kar ste doslej skrivali v sebi ali pa zaupali le najboljšemu prijatelju, prijateljici, povedali tudi bralcem revije in bo morda vaša zgodba objavljena v reviji in v tretji knjigi Nenavadna doživetja.

Zgodbo pošljite na e-naslov [email protected] Nagrada za objavljeni prispevek je polletna naročnina na revijo Misteriji.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-6861-29-8
Leto izdaje 2014
Število strani 196
Dimenzije 12,5 × 19,5
Vezava Mehka
Izdal Ara
Avtor Več avtorjev
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Nenavadna doživetja
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Nenavadna doživetja

Vroča cena 5,90 €
Prihranek 4,00 € (-40.4%)
Redna cena 9,90 €