Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Nisem Penelopa

Na zalogi
SKU
978-961-93582-6-9
Dodaj v primerjavo
Cena 19,99 €
Ljubezenski roman, poln zadrževanih čustev, je hkrati tudi družinska saga, ki z umeščanjem likov v slikovito okolje Dubrovnika, Mljeta, Montereya in San Francisca poleg intimnih usod posameznikov osvetljuje tudi družbene spremembe od sredine prejšnjega stoletja do danes. Knjižni prvenec kraljice ljubezenskih zgodb iz hrvaške revije Gloria ohranja romantiko poletne ljubezni, vendar s pridihom realnosti, zaradi česar je postal roman za vse letne čase.
Dodaj na seznam želja

Očarljivost jadranskega bisera Dubrovnika, sanjska naravna lepota Mljeta, čarobne Odisejeve votline, skrivnostne legende in pripovedi tako iz daljne zgodovine kot iz bližnje preteklosti, pregovorna temperamentnost tamkajšnjih prebivalcev in toplina odnosov v tradicionalni dalmatinski družini osvajajo mladega Američana, ki mu starši po uspešno končanem študiju podarijo križarjenje po sredozemlju in s tem tudi možnost, da nekaj dni preživi v domovini svojih prednikov.

Ljubezenski roman, poln zadrževanih čustev, je hkrati tudi družinska saga, ki z umeščanjem likov v slikovito okolje Dubrovnika, Mljeta, Montereya in San Francisca poleg intimnih usod posameznikov osvetljuje tudi družbene spremembe od sredine prejšnjega stoletja do danes.

Knjižni prvenec kraljice ljubezenskih zgodb iz hrvaške revije Gloria ohranja romantiko poletne ljubezni, vendar s pridihom realnosti, zaradi česar je postal roman za vse letne čase.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-93582-6-9
Leto izdaje 2014
Število strani 248
Dimenzije 14,50 x 20,50
Vezava Trda
Izdal Ocean
Avtor J. H. Helenica
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Nisem Penelopa
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Nisem Penelopa

Cena 19,99 €