V vrečki ni artiklov.
Ob tebi (Žepnica)

Jojo Moyes je avtorica v tujini izjemno priljubljenega romana Ob tebi, neodložljive bralske poslastice, ki si jo prijatelji podajajo iz rok v roke. Ganljiva, duhovita, nepredvidljiva in provokativna zgodba o ljubezni, katere glavna junaka sta Louise in Will, tetraplegik in njegova negovalka, zadene v srce. Življenje junakov se spremeni na bolje, naše življenje pa se po branju zdi bogatejše in dragocenejše. Knjiga, ki poskrbi tudi za solzo žalosti in veselja obenem.

Lou Clark ve precej stvari. Ve, koliko korakov je od avtobusne postaje do doma. Ve, da rada streže v čajnici, in ve, da mogoče ni ravno zaljubljena v svojega fanta Patricka. Toda Lou ne ve, da bo kmalu izgubila službo in se ji bo življenje obrnilo na glavo. Will Traynor ve, da mu je nesreča z motorjem vzela vso voljo do življenja. Ve, da se mu zdaj zdijo dnevi prazni in brez radosti, in natanko ve, kako bo temu naredil konec. Toda Will ne ve, da bo v njegov svet vsak hip zakorakala Lou s svojimi živahnimi barvami. In nobeden od njiju ne ve, da bosta drug drugega za vedno spremenila. 

Roman, ki si ga prijatelji podajajo iz rok v roke. Po vsem svetu. In se bralcem usede v srce kot En dan Davida Nicholsa. Prava bralska poslastica!

978-961-0129-03-5 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/7fcb6c8101ee80c32a9da7dd78e8d271/o/b/ob-tebi.jpg 978-961-0129-03-5
16.99 EUR 2021-10-03 Zaloga: Na zalogi

Ob tebi (Žepnica)

Ob tebi (Žepnica) Jojo Moyes

Jojo Moyes je avtorica v tujini izjemno priljubljenega romana Ob tebi, neodložljive bralske poslastice, ki si jo prijatelji podajajo iz rok v roke. Ganljiva, duhovita, nepredvidljiva in provokativna zgodba o ljubezni, katere glavna junaka sta Louise in Will, tetraplegik in njegova negovalka, zadene v srce. Življenje junakov se spremeni na bolje, naše življenje pa se po branju zdi bogatejše in dragocenejše. Knjiga, ki poskrbi tudi za solzo žalosti in veselja obenem.Lou Clark ve precej stvari. Ve, koliko korakov je od avtobusne postaje do doma. Ve, da rada stre...
Cena: 16,99 €

Podrobnosti artikla Ob tebi (Žepnica)

ISBN 978-961-0129-03-5
Leto izdaje 2013
Število strani 568
Dimenzije 12,5 x 18,5
Vezava Mehka vezava
Izdal Založba Mladinska knjiga d.d.
Avtor Jojo Moyes

    Kategorije

O avtorju Ob tebi (Žepnica)

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).