Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Obesek Howlit in Turkiz

Ni več v prodaji
SKU
484684646
Vroča cena 43,70 €
Prihranek 10,90 € (-19.96%)
Redna cena 54,60 €

Če si želite resnično spremeniti in razumeti svoje življenje je ta obesek pravi za vas. Howlit je zelo pomirjajoč kamen in skrbi, da naš vsakdan poteka brez stresa, mirno in organizirano. Turkiz nam povečuje sposobnost pozitivnega razmišljanja, krepi sočutje do drugih ljudi, spodbuja ljubezen in tako omogoča, da lahko vidimo lepšo plat življenja.

 

Dodaj na seznam želja

Howlit

Če si želite resnično spremeniti in razumeti svoje življenje je ta obesek pravi za vas.

Howlit je kamen zavedanja. Prinaša modrost, znanje in napredek. Če želite boljše razumevanje sebe, ljudi okrog vas in samega sveta, je to kamen, ki ga morate nositi s sabo.

Howlit je zelo pomirjajoč kamen in skrbi, da naš vsakdan poteka brez stresa, mirno in organizirano. Če ga uporabljate oz. imate kot obesek na sebi v meditaciji, vam pomaga odpraviti vse moteče misli, da se lažje osredotočite na izvedbo.

Za Howlit pravijo, da preobraža karakter, umirja temperament in opogumlja, da se izrazijo pozitivne lastnosti osebe, ki ga nosi. 

Turkiz

Turkiz nam povečuje sposobnost pozitivnega razmišljanja, krepi sočutje do drugih ljudi, spodbuja ljubezen in tako omogoča, da lahko vidimo lepšo plat življenja.

Turkiz nam daje moč, da naredimo to, kar je treba storiti. Istočasno nam pomaga, da vidimo, tako dobro kot slabo, brez da se čustveno vpletamo in razmišljamo kaj je boljše. Turkizni kamni prinašajo zaščitne lastnosti, omogočajo nam, da ostanemo varni na fizičnem, psihičnem in duhovnem nivoju.

Obesek je oblikovan je z žico iz nerjavečega jekla.

Dobavljivo je z verižico iz nerjavečega jekla, ter raztegljivo zapestnico Turkiz.

Premer obeska: 30 mm

Več informacij
Is Featured Ne
Izdal Čarobni dih
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Obesek Howlit in Turkiz
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Obesek Howlit in Turkiz

Vroča cena 43,70 €
Prihranek 10,90 € (-19.96%)
Redna cena 54,60 €