Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Objemite žalost poljubite srce

Plošča z zdravilno meditacijo, ki je pred vami je tako nastala predvsem z idjo pomagati lastniku, ki je izgubil dolgoletnega preijatelja in se z izgubo težko sooča.
Dodaj na seznam želja

Jana Bedenk se z zdravljenjem z rokami ukvarja že vrsto ler, svojo energijo pa e zadnji dve leti namenila predvsem zdravljenju un pomoči živalim, kot tudi njihovim lastnikom.

Plošča z zdravilno meditacijo, ki je pred vami je tako nastala predvsem z idjo pomagati lastniku, ki je izgubil dolgoletnega preijatelja in se z izgubo težko sooča. Plošča je tako namenjena vsakomur, ki je kadarkoli izgubil ljubljenčka in se z njegovim odhodom ni hotel ali mogoče ni znal soočiti, zato je njen namen, da ljudem ponudi način kako odpustiti sebi in se soočiti z izgubo, brez da bi ob njej trpeli.

Meditacija vas bo ponesla v tiste kotičke vaših misli in čustev, ki ste jih potlačili in vas poskušala pripeljati do razbremenitve in odpuščanja. Pripeljala vas bo do spoznanja, da bodo vaši ljubljenci vedno ostali z vami in jih boste tako lahko ohranili v najlepšem spominu, brez občutka žaosti.

Utrinki iz meditativnega CD-ja:

Več informacij
Is Featured Ne
Vezava CD plošča
Izdal Animal
Avtor Jana Bedenk
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Objemite žalost poljubite srce
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Objemite žalost poljubite srce

Cena 17,00 €