KNJIGA MESECA - svetovna uspešnica Moč Zemlje + GRATIS dostava:)

V vrečki ni artiklov.
Objemite žalost poljubite srce

Jana Bedenk se z zdravljenjem z rokami ukvarja že vrsto ler, svojo energijo pa e zadnji dve leti namenila predvsem zdravljenju un pomoči živalim, kot tudi njihovim lastnikom.

Plošča z zdravilno meditacijo, ki je pred vami je tako nastala predvsem z idjo pomagati lastniku, ki je izgubil dolgoletnega preijatelja in se z izgubo težko sooča. Plošča je tako namenjena vsakomur, ki je kadarkoli izgubil ljubljenčka in se z njegovim odhodom ni hotel ali mogoče ni znal soočiti, zato je njen namen, da ljudem ponudi način kako odpustiti sebi in se soočiti z izgubo, brez da bi ob njej trpeli.

Meditacija vas bo ponesla v tiste kotičke vaših misli in čustev, ki ste jih potlačili in vas poskušala pripeljati do razbremenitve in odpuščanja. Pripeljala vas bo do spoznanja, da bodo vaši ljubljenci vedno ostali z vami in jih boste tako lahko ohranili v najlepšem spominu, brez občutka žaosti.

Utrinki iz meditativnega CD-ja:

978956 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/d/a/dat_1124_objemite_zalost_poljubite_srce.jpg
17 EUR 2021-06-26 Zaloga: Na zalogi

Objemite žalost poljubite srce

Objemite žalost poljubite srce Jana Bedenk

Plošča z zdravilno meditacijo, ki je pred vami je tako nastala predvsem z idjo pomagati lastniku, ki je izgubil dolgoletnega preijatelja in se z izgubo težko sooča.
Cena: 17,00 €

Podrobnosti artikla Objemite žalost poljubite srce

ISBN Ne
Leto izdaje Ne
Število strani Ne
Dimenzije Ne
Vezava CD plošča
Izdal Animal
Avtor Jana Bedenk

    Kategorije

O avtorju Objemite žalost poljubite srce

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).