V vrečki ni artiklov.

Obljuba s Plejad

Obljuba s Plejad Christine Day

Vstopite v kolektivni um, zagotovite si svojo sveto dediščino in aktivirajte svojo usodo

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 154 zlatnikov = 1,54 €.
Plejadanci vstopajo v novo obdobje razvoja. Odprl se je nov večdimenzionalni časovni okvir, frekvenca čiste svetlobe, s čimer se je aktiviral sveti trenutek pomembnega vidika njihove zaveze človeštvu, kar Plejadanci imenujejo izpolnitev obljube izpred številnih preteklih življenj. Sedaj je nastopil trenutek, da človeštvu razkrijejo svete vidike vsega, kar smo in kaj moramo storiti, da se bomo v polnosti uresničili in začeli opravljati vlogo, ki nam je bila dana na Zemlji.
-15%
 

Vroča cena: 22,00 €

Prihranek: 3,90 € (15%)

Redna cena: 25,90 €

Podrobnosti artikla

ISBN 978-961-94387-3-2
Leto izdaje 2018
Število strani 230
Dimenzije 13,5 x 21,0
Avtor Christine Day
Vezava Mehka
Izdal Zavod Gaia planet
Kategorija Prikrite resnice

O avtorju

CHRISTINE DAY SODI MED VODILNE DUHOVNE UČITELJE, ZDRAVILCE, medije in avtorje. Christine ima za seboj težko otroštvo v Avstraliji, ko je štela 31 let, pa so ji zdravniki postavili diagnozo napredovalne oblike avtoimunske bolezni lupus. Dnevi naj bi ji bili šteti. Kmalu zatem je doživela globoko duhovno prebujenje s pomočjo Plejadancev, energije, ki ji je pomagala do popolnega samozdravljenja. Od takrat naprej izvaja plejadske iniciacije ljudi v ZDA in drugod po svetu.

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(3)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

Marija

Objavljeno 17.09.2019

Knjige, ki nas vzpodbujajo na naši Poti in nam

Knjige, ki nas vzpodbujajo na naši Poti in nam dajejo odgovore na naša tiha in glasna vprašanja, so v moji Knjižnici vedno dobrodošle. Krožijo od osebe do osebe, vendar se vedno vrnejo. Marsikdo se išče, vendar v poplavi informacij lahko tone še nižje. Knjige, ki jih izdaja vaša založba, lahko obrne tok Razmišljan v Višje Vibracije, zato vas rada priporočam naprej, če pa so v moji Knjižnici, je pot malo krajša, vendar vem, da se nekaj oseb odloči imeti jih "pri roki". Moj cilj je dosežen. Spet se budi ena Duša. Cangura, hvala, ker si in vse lepo še naprej. Marija

Gost

Objavljeno 04.09.2019

Transcendečna izkušnja ob branju te knjige, ki me

Transcendečna izkušnja ob branju te knjige, ki me je spremljala stran za stranjo. ta knjiga se ne prebere ampak se bere celo življenje

Milena

Objavljeno 16.05.2018

Zelo zanimiva knjiga, katero sem komaj čakala, da

Zelo zanimiva knjiga, katero sem komaj čakala, da izide. Malce se zamisliš nad samim sabo ter nad celim svetom. Zanimivo branje.

Obljuba s Plejad

Christine Day

Vroča cena: 22,00 €

Prihranek: 3,90 € (15%)

Redna cena: 25,90 €

Oglejte si tudi