V vrečki ni artiklov.
Obljuba s Plejad

Plejadejci

Plejadejci živijo na odprti zvezdni kopici v ozvezdju Bika, imenovani Plejade, katere sestavlja veliko število čudovitih in bleščečih zvezd. S teleskopom jih je vidnih približno sto, s prostim očesom pa le šest ali sedem.

Ker je plejadska raven naslednji korak oziroma raven človeške evolucije, nam visoko razsvetljena bitja s Plejad predajajo določeno znanje, s katerim nam želijo pomagati uresničiti višjo duhovno usodo. Visoko razsvetljena bitja s Plejad oziroma posebne plejadske sile živijo na zelo visoki frekvenci, ki je bistveno višja od naše.

Plejadanci vstopajo v novo obdobje razvoja. Odprl se je nov večdimenzionalni časovni okvir, frekvenca čiste svetlobe, s čimer se je aktiviral sveti trenutek pomembnega vidika njihove zaveze človeštvu, kar Plejadanci imenujejo izpolnitev obljube izpred številnih preteklih življenj. Sedaj je nastopil trenutek, da človeštvu razkrijejo svete vidike vsega, kar smo in kaj moramo storiti, da se bomo v polnosti uresničili in začeli opravljati vlogo, ki nam je bila dana na Zemlji.

Samouresničitev

Energija njihove obljube je ključ, ki odpira vrata do nadaljnjega prebujanja procesa samouresničitve na večdimenzionalni ravni. Obljuba aktivira razkritje uvidov in znanj pri vseh, ki iščemo resnico – informacij, ki nam bodo pomagale razumeti prehod, v katerem smo se znašli, in vlogo, ki jo moramo odigrati, da se bomo v polnosti odprli za svojo veličino.

Več blagoslovljenih razkritij vas bo uglasilo z globljim naravnim vidikom vaše človeške in duhovne narave. Obljuba s Plejad vključuje 13 kanaliziranih zvočnih posnetkov, s katerimi boste preko večdimenzionalnih svetlobnih iniciacij stopili neposredno v stik z bitji s Plejad.

Uvodna beseda Plejadejcev 

Preljubi, pozdravljamo vas.

Naša naloga v tem času je, da vam na planetu Zemlja pomagamo aktivirati energijo »obljube«, ki je pomembna zaključna faza našega poslanstva, ob pomoči katere se boste tudi vi premaknili naprej in izpolnili svoje. En aspekt obljube zajema iniciacije, ki bodo odstranile niz tančic, pečatov in filtrov, ki so bili postavljeni v vaš telesni ustroj in zaradi katerih ste imeli omejen dostop do zavesti višjih svetov. Vsi pravkar našteti vsadki so omejevali vaše doživljanje skozi številna življenja, da ste lahko v polnosti živeli kot ljudje. Vendar več o tem kasneje.

Za omejeno tridimenzionalno resničnostjo iluzije obstaja brezčasni prostor vseh možnosti, da se ponovno združite s svojim jazom. Časovni prostor brez konca nosi v sebi večdimenzionalno obliko vaše zavesti, kjer domuje vaš popolni obstoj. Pripravljeni ste na razodetje, pripravljeni ste, da se spet vrnete na kraj srečanja.

»Vi ste tisti, na kogar ste čakali.«

To sporočilo je poslano vsem tistim, ki ste pripravljeni stopiti naprej in se spustiti v razburljivo naslednjo fazo svoje izkušnje na Zemlji. Živimo v drugačnem času kot kdaj prej v zgodovini vesolja. Tudi tokratnemu skupinskemu energijskemu trenutku ni para.

Zdaj se je odprl trenutek večdimenzionalnosti in primerjamo ga z vrati, ki vodijo v novo, vi pa imate na izbiro, da se podate onkraj iluzije, v oklepu katere ste že mnoga življenja. Energija obljube vam je odprla možnost za preseganje iluzornih izkušenj sveta treh dimenzij. Zdaj lahko začnete naravno izražati svojo neodvisno naravo v večdimenzionalnosti. 

Spoštujemo vaš proces in smo priče vsega, kar je globoko zakoreninjeno v vas zaradi življenja v tridimenzionalnosti na Zemlji. Spoštujemo vaš človeški vidik in življenjske zgodbe, kot ste jih živeli in doživeli. Vemo in zavedamo se, da ste se zdaj pripravljeni spopasti s popolnim novim vidikom samega sebe, ki je dolgo časa miroval na drugi strani dimenzionalne tančice onkraj tridimenzionalnega življenja. Vpeljan je bil proces, ki je bil vtkan v del popolnega načrta, po katerem ste ostajali ločeni od svojega duhovnega vidika. Razpeli smo tančice, da ste ostajali zakoreninjeni v iluzornem stanju in v omejenem obsegu dojemali resnico, zato tudi niste mogli utrditi in obdržati povezav s samim seboj v višjih sferah.

Namen večjega dela velikega načrta je bil blokirati zaznavanje našega duhovnega vidika z več pečati in filtri v vašem fizičnem telesu, zaradi katerih ste ostajali v ločenosti. Pečati in filtri so vsadki, ki so se energijsko aktivirali ob rojstvu, da ste ostajali v omejenem stanju iluzije. Vsadki so vas uspešno ohranjali ločene od vaše višje duhovne zavesti in vas zadrževali v prostoru ločenosti, v katerem niste mogli doživeti resnice o svojih neomejenih potencialih in svete vezi z enostjo, ki je značilna za božjo zavest.

Marsikomu od vas so vsadke napačno predstavili drugi ali ste si jih napačno razlagali kar sami. Nekateri se ne morete znebiti občutka, da jih imate zato, da bi vas nadzorovali, da ste njihova žrtev, a ni tako. Niste in tudi nikoli niste bili žrtev. Pomembno je, da razumete, da ste nanje pristali že vnaprej, ker ste želeli v polnosti doživeti ločenost na Zemlji. 

Vsadki so povzročili celoten spekter iluzij, ki se odigravajo v človeški drami. Prav zato ste prišli na Zemljo: da bi kot ljudje živeli v iluziji, s čimer ste se že vnaprej strinjali. Prek človeškega vidika ste se popolnoma pogreznili v čustveno dramo, kakršno poznamo tukaj. Zato je pomembno, da se zavedate, da ste se za izkušnjo bivanja v človeškem telesu nekoč nekje odločili sami in da jo kot tako tudi sprejemate.

Vi ste pristali nanjo. Popolnoma ste se posvetili igranju svoje človeške drame. Na lastni koži ste doživeli, kaj pomeni biti vklenjen v iluzijo svoje pomembnosti in moči.

V širši sliki znotraj vesolja, ki presega iluzijo tridimenzionalnega sveta, vedo, da so se vsa vaša življenja zgodila v enem samem trenutku, kot bi trenil z očesom. Samo vi ste živeli v močni iluziji časa, ki je bila zasidrana na planetu, zato so se vam izkušnje zdele brezkončne, a so v resnici trajale en sam hip.

V prejšnjih življenjih ste ob koncu utelešenja zapustili svoje fizično telo, odpotovali v višje svetove in se spet v polnosti povezali z resnico. Vaša izvorna matrika za to življenje pa je popolnoma spremenjena in se močno razlikuje od izvorne matrike katerega koli prejšnjega življenja. Pomikate se v naslednje obdobje evolucije. Še vedno v svojem fizičnem telesu se rojevate skozi sveti načrt svojega vtisa in spet se uglašujete z resnico o sebi. 

Ko bodo vsadki odstranjeni, boste lahko storili korak naprej in s polno zavestjo doživeli univerzalno skupnost v enosti. Takrat boste stopili na mesto, ki vam pripada, kar predstavlja naslednjo fazo vašega poslanstva na Zemlji. Znotraj sebe se boste počutili popolnoma izpolnjene, da boste lahko dokončali svoje tukajšnje poslanstvo. Zavestno boste delovali z zornega kota več dimenzij, čeprav boste še vedno v svojem fizičnem telesu.

Vedite, da boste obudili sebe in se premaknili onkraj tančic. Sami se boste z naravnimi danostmi in orodji, ki jih boste imeli, ponovno povezali, stopili na drugo stran iluzije. Odstranili boste pečate in filtre, jasno se vam bo odstrla resnica o vas, razodeto vam bo vaše resnično bistvo.

/.../

Z ljubeznijo vas blagoslavljamo,

Plejadejci

Intervju z avtorico


978-961-94387-3-2 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/7fcb6c8101ee80c32a9da7dd78e8d271/2/9/29178984_10156095161064030_7712864122257276928_o.jpg 978-961-94387-3-2
23.84 EUR 2021-09-23 Zaloga: Na zalogi
-8%

Obljuba s Plejad

Obljuba s Plejad Christine Day

Vstopite v kolektivni um, zagotovite si svojo sveto dediščino in aktivirajte svojo usodo

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 166 zlatnikov = 1,66 €.
Plejadanci vstopajo v novo obdobje razvoja. Odprl se je nov večdimenzionalni časovni okvir, frekvenca čiste svetlobe, s čimer se je aktiviral sveti trenutek pomembnega vidika njihove zaveze človeštvu, kar Plejadanci imenujejo izpolnitev obljube izpred številnih preteklih življenj. Sedaj je nastopil trenutek, da človeštvu razkrijejo svete vidike vsega, kar smo in kaj moramo storiti, da se bomo v polnosti uresničili in začeli opravljati vlogo, ki nam je bila dana na Zemlji.

Vroča cena: 23,84 €

Prihranek: 2,06 € (8%)

Redna cena: 25,90 €

TOP 100

Podrobnosti artikla Obljuba s Plejad

ISBN 978-961-94387-3-2
Leto izdaje 2018
Število strani 230
Dimenzije 13,5 x 21,0
Vezava Mehka vezava
Izdal Zavod Gaia planet
Avtor Christine Day

O avtorju Obljuba s Plejad

Christine Day

Christine Day

Christine Day sodi med vodilne duhovne učitelje, zdravilce, medije in avtorje. Christine ima za seboj težko otroštvo v Avstraliji, ko je štela 31 let, pa so ji zdravniki postavili diagnozo napredovalne oblike avtoimunske bolezni lupus. Dnevi naj bi ji bili šteti. Kmalu zatem je doživela globoko duhovno prebujenje s pomočjo Plejadancev, energije, ki ji je pomagala do popolnega samozdravljenja. Od takrat naprej izvaja plejadske iniciacije ljudi v ZDA in drugod po svetu.

Več o Christine Day

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(3)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

Marija

Objavljeno 17.09.2019

Knjige, ki nas vzpodbujajo na naši Poti in nam

Knjige, ki nas vzpodbujajo na naši Poti in nam dajejo odgovore na naša tiha in glasna vprašanja, so v moji Knjižnici vedno dobrodošle. Krožijo od osebe do osebe, vendar se vedno vrnejo. Marsikdo se išče, vendar v poplavi informacij lahko tone še nižje. Knjige, ki jih izdaja vaša založba, lahko obrne tok Razmišljan v Višje Vibracije, zato vas rada priporočam naprej, če pa so v moji Knjižnici, je pot malo krajša, vendar vem, da se nekaj oseb odloči imeti jih "pri roki". Moj cilj je dosežen. Spet se budi ena Duša. Cangura, hvala, ker si in vse lepo še naprej. Marija

Gost

Objavljeno 04.09.2019

Transcendečna izkušnja ob branju te knjige, ki me

Transcendečna izkušnja ob branju te knjige, ki me je spremljala stran za stranjo. ta knjiga se ne prebere ampak se bere celo življenje

Milena

Objavljeno 16.05.2018

Zelo zanimiva knjiga, katero sem komaj čakala, da

Zelo zanimiva knjiga, katero sem komaj čakala, da izide. Malce se zamisliš nad samim sabo ter nad celim svetom. Zanimivo branje.

Obljuba s Plejad

Christine Day

Vroča cena: 23,84 €

Prihranek: 2,06 € (8%)

Redna cena: 25,90 €

Obljuba s Plejad

Oglejte si tudi